Forum Filmowe, Recenzje filmów, Lost: Zagubieni | U nas nie znajdziesz pirackich kopii filmów - ZERO DOWNLOADU, TYLKO DYSKUSJE!

FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Mapa forum | RSS | Zaproś
Rejestracja | Zaloguj
 Ogłoszenie 
Podążaj za Filmowo.net na portalach społecznościowych! Poprzez nie informujemy o nowych artykułach i aktualnościach:

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Whoopi Goldberg
Autor Wiadomość
yrek 
Tyler Durden

Wysłany: 2007-02-12, 15:00   Whoopi Goldberg

Wszechstronna aktorka, która rozpoczęła karierę występując jako komik. Zadebiutowała pomyślnie w filmie Stevena Spielberga "Kolor purpury" (1985), jednakże w kolejnych produkcjach jej energiczna osobowość nie została należycie wykorzystana. Dopiero hit kasowy "Uwierz w ducha" z roku 1990 przyniósł jej Oskara za rolę medium. Mimo,że najlepiej jest znana ze swoich ról komediowych, to Whoopi Goldberg również osiągała sukcesy jako aktorka dramatyczna.

Moja ulubiona ciemnoskura aktorka (rasista nie jestem ale jakos wole bialych aktorow oczywiscie sa wyjatki - m.in ona ) Kojarzy mi sie przede wszystkim z zakonnica - siwetna rola!:) Inne filmy jakie zapadly mi w pamieci to Wyscig szczurow i Uwierz w ducha. Szkoda ze ostatnio jej nie widac bo to naprawde zabawna kobieta.

Rubenos 
Darth Vader

Imię: Robert
Nazwisko: Horszczaruk
Wysłany: 2007-02-12, 15:19   

Nigdy jej nie lubiałem. ;) Jakoś nie przekonuje mnie do siebie ani swoją osobą, ani swoimi w zdecydowanej większości komediowymi rolami.

Mela0607 
Agent Smith

Imię: Sabina
Wysłany: 2007-02-12, 16:16   

Dla mnie jest normalną aktorką, ale dużo z nią filmów widziałam i wydaje się sympatyczna jak i bardzo zabawna kobitka :D

Aquariia 
Tyler Durden

Imię: Monika
Wysłany: 2007-02-12, 18:02   

Bardziej lubię niż nie lubię ale bez przesady. Miała kilka fajnych ról. Chociaż by ten film o zakonny (tytułu nie pamiętam).

Issa 
Tyler Durden

Imię: Iza
Wysłany: 2007-03-02, 15:36   
   Opis: Zagoniły się w szaleństwie myśli złożone, marzenia bezsenne.

Z Whoopi Goldberg kojarzą mi się same filmy komediowe. Swoje role odgrywa dobrze, jets zabawna, sympatyczna. I całkowicie do nich pasuje, takie jest moje zdanie.

Guskas 
Terminator

Imię: Agnieszka
Wysłany: 2007-05-10, 22:09   

Uwielbiam komedie z jej udziałem. Ma parę świetnych ról na koncie i talent aktorski. Potrafi śmieszyć do łez. :-D

Pandek 
Terminator

Imię: Narcyza.
Wysłany: 2008-03-30, 18:39   

Sympatyczna, zabawna aktorka.Muszę przyznać, że potrafi rozśmieszyć.Niestety, jak dla mnie nic poza tym. Miło się ją ogląda, ale i tak nie rewelacja.

Piotras003 
Vincent Vega

Imię: Piotr
Wysłany: 2008-05-25, 21:34   

według mnie jest to aktorka która bardziej sie kojarzy z takiego filmu jak zakonnica w przebraniu bo świetnie zagrała w nim ;-) a rozsmieszyć to potrafi do łez :-D

Odpowiedz do tematu