nie grałem
teraz zacznę grać w suuper jak dla mnie gierkę (nie znam nazwy)
Na pewno kazdy widzial automaty na miescie że się tańczy ma jakimś tam czyms^^
Ja będę grał na kompie w coś podobnego tyle że chodzi o grę na gitarze
_________________ The sacrifice, what Island demanded? ... I won't belive in that anymore...
A znam w media było ostatnio do kupienia..
Moze byc ciekawe choc nie grałem a wracajac do star warsa to ja uwielbiam star wars knight of old the republic I i II
Brzmi ciekawie^^ i takie może być^^ Star Wars to to co machają mieczami? xD
A no tak, tamto to Star Trek xD
A wracając do tej mojej to w orginale to gra się nie na kompie tylko na takim plastiku(gitarka) i podłącza się ją do PS3 a PS3 do TV i wymiatanko^^ ale ja i tak się nie fatyguje i pozostaje przy kompie xD
[ Dodano: 2008-05-02, 20:50 ]
zwie się to Freds on Fire
_________________ The sacrifice, what Island demanded? ... I won't belive in that anymore...
Wysłany: 2008-06-02, 16:36
mikobro napisał/a:
A znam w media było ostatnio do kupienia..
Moze byc ciekawe choc nie grałem a wracajac do star warsa to ja uwielbiam star wars knight of old the republic I i II
Tez lubie ta serie (szkoda ze nie bedzie "chyba" kotora 3 ;/).
Imię: Robert
Nazwisko: Horszczaruk
Wiek: 22 Dołączył: 03 Sie 2006 Posty: 706 Skąd: z Kosmosu
Wysłany: 2008-07-16, 00:18
Uwielbiam ten temat
Obecnie pogrywam sobie w klasyk - Fallout 2 do którego w końcu się przekonałem i w Lionhearta - ostatnią grę twórców ww hitu. Gra jest bardzo przyjemna, ale po pewnym czasie zaczyna się robić bardzo ubogim klonem Diablo.
Wysłany: 2008-07-17, 22:08
Opis: After all, tomorrow is a new day.
Od początku lipca przeszłam już:
Neverwinter Nights 2, które oprócz lepszej grafiki i kilku rozwiązań, fabularnie jest gorsza od jedynki
Jade Empire, które choć fabułę ma całkiem całkiem to tryb walki jest zbyt łatwy
A teraz po raz enty wróciłam do serii The Elder Scrolls i gram w Morrowind oraz Obliviona No i od czasu do czasu zagram w Mass Efect, gdy mam dostęp do xboxa.
Wysłany: 2008-07-17, 22:14
blue berry napisał/a:
Neverwinter Nights 2, które oprócz lepszej grafiki i kilku rozwiązań, fabularnie jest gorsza od jedynki
Osz... Niezłego suprise'a napisałaś, że aż sam muszę to zobaczyć. Jeśli o mnie chodzi, Neverwintera miałem dosyć już w 3 rozdziale, gdy gra zmieniła się w monotonną siekę z marnymi i ogranymi questami. Tak się zniechęciłem wtedy do gry, że aż dotąd nie tykam jej patykiem. A działo się to dobre 2-3 lata temu.
The Longest Journey - mam olbrzymi sentyment do tej gry, wróciłem do niej ponownie. Świetna, rozbudowana fabuła, rewelacyjny, magiczny klimat, no i świetny polski dubbing, jakiego nie może poszczycić się inna gra. Najlepsza przygodówka jaka powstała.
Bitwa o śródziemie - bardzo przyjemna strategia, fabuła stricte z trylogii Tolkiena, no i muzyka z samego OST. Nic tylko grać.
Wysłany: 2008-07-18, 21:22
Opis: After all, tomorrow is a new day.
lukass napisał/a:
The Longest Journey - mam olbrzymi sentyment do tej gry, wróciłem do niej ponownie. Świetna, rozbudowana fabuła, rewelacyjny, magiczny klimat, no i świetny polski dubbing, jakiego nie może poszczycić się inna gra. Najlepsza przygodówka jaka powstała.
Zatem pozwolę sobie polecić Dreamfall - kontynuacja The Longest Journey. Myślę, że warto zagrać. Dla mnie Dreamfall był jak oglądanie filmu, tylko zakończenie jakoś nie takie, skoro o trzeciej części niewiele słychać. Gra ciekawa, gorsza od poprzedniczki, ale mimo wszystko bardzo ciekawa.
Rubenos napisał/a:
Jeśli o mnie chodzi, Neverwintera miałem dosyć już w 3 rozdziale, gdy gra zmieniła się w monotonną siekę z marnymi i ogranymi questami.
Ja jedynki nie przeszłam fabuła mi się podoba, ale jakoś natężenie przeciwników o ocenie "niemożliwy" mnie zniechęciło, bo na kodach grać nie lubię, ale fabuła mi się podobała. Dwójka nie jest bardzo zaskakująca po jedynce, ale pare rzeczy które w jedynce mnie doprowadzały do szału jest rozwiązanych inaczej.
Faktycznie "Dreamfall" również bajeczny, z fascynującą, zaskakującą fabułą, ze znów oszałamiającym krukiem i z nową, intrygującą Zoe, ale mnie osobiście nie przypadła do gustu zmiana jeśli chodzi o sterowanie postacią oraz kamera z perspektywy trzeciej osoby. Wydaję mi się, że za bardzo starano się z "Dreamfall'a zrobić grę akcji - całkowicie niepotrzebnie. Klasyczna przygodówka to nie bijatyki(a takie, choć w małym stopniu, ale zdarzały się), tylko przydługawe łamigłówki, oraz zdanie się jedynie na swój mózg i na myszkę. Ale niemniej Dreamfall, jako kontynuacja, wypada bardzo dobrze.
Ostatnio przeszedłem "Call of Duty 4: Modern Warfare". Nawet nie wiedziałem, że jakaś gra może mnie jeszcze tak mocno wciągnąć i dostarczyć mi tyle radochy. CoD4 jest świetnie pomyślane, ma kilka misji, które można wprost nazwać perełkami jeśli chodzi o klimat i wykonanie, a w dodatku całość gry utrzymana jest w filmowej konwencji. Fabuła także jest bardzo ciekawa. Może nie posiada mnóstwa rewelacyjnych zwrotów akcji (chociaż i takowe są), ale jak na grę komputerową to i tak kawał świetnej roboty.
Można narzekać na kompletną liniowość i zbyt krótki czas grania, ale szczerze mówiąc... dla mnie to plusy. Ostatnio nie mam w ogóle chęci, aby zagłębiać się w rozbudowane rpg-i czy jakieś długie gry. Natomiast taki CoD4 dzięki temu, że nie był rozwleczony, ani na chwilę mnie nie znudził, a dzięki swojej maksymalnej liniowości zaserwował mi sporo genialnych scen i rewelacyjnych momentów, których długo nie zapomnę.
Jak ktoś w "Modern Warfare" nie grał, to polecam.
_________________ Top 10 filmów: 1) Pulp Fiction 2) Ojciec Chrzestny 3) Fight Club 4) Requiem dla snu 5) Chłopcy z Ferajny 6) Taksówkarz 7) Matrix 8) Truman Show 9) Leon Zawodowiec 10) Zakochany bez pamięci
Ja sobie nie powiem lubie pograc zaraz po tym jak obejze film wczoraj nowy Bondzik
Ale gram sobie z chrzesniakiem ostatnio w SPORe taka wesoła gierka fajnie sie przy nie relaksuje widzielisice? polecam
oprocz tego Counter Strike'a, jakies NFS, i inne takie no i Max Payne film tez juz widziałem
Ja ostatnio postanowiłem sobie zagrać (znów) w Gothic II: Noc Kruka, jako że kiedyś już w to grałem, ale gry nie ukończyłem, a aktualnie jestem już na dobrej drodze, aby zadanie to wykonać Oprócz tego czasami PES 6 lub GTA na moim PSP, jak mi się bardzo nudzi
Ja gram ostatnio w Lord of the rings online, którą dostałam od brata i jestem nią zafascynowana jest tu świetnie dopracowana grafika, poruszasz się po całym Śródziemiu a wszystko wygląda tak jak opisano w książkach - niesamowite! Poza tym, że chodzisz i wykonujesz misje, które powierzają Ci postaci z części epickiej czyli np. Aragorn, Gandalf czy Elrond to poza tym dostajesz jeszcze zadania od innych. Bardzo mi się tu jeszcze podoba, że spotykasz graczy online i rozmawiasz z ludźmi z całej Europy na czacie w bocznym okienku ekranu i jeśli samemu nie dajesz rady z questem możesz poszukać ludzi, którzy też to mają i razem stworzyć chwilowy fellowship i zaliczyć z nimi questa
Kolejną fajną rzeczą jest też to, że można sobie wybrać jakieś rzemiosło i robić biżuterię, broń z drewna i metalu, zbroje i jeszcze inne rzeczy możesz je potem nosić, dać komuś w prezencie lub sprzedać na giełdzie, której rolę spełniają w grze domy aukcyjne
I można tu mieć aż 5 postaci aczkolwiek ja na razie mam tylko 2 - elfa, który jest hunterem i człowieka -championa. Jest tu chyba z 7 czy 8 klas więc wybór jest
Jedynym minusem gry jest to, że nie jest dostępna w Polsce, no ale może kiedyś
Na razie można ją kupić prze internet oczywiście, taka przyjemność kosztuje jakieś 20 dolarów co na polskie wychodzi jakieś 50-60zł więc to całkiem przyzwoita cena jak za taką grę. Są jeszcze 3 dodatki, których na razie nie mam ale kiedyś jak się dorobię to na pewno zainwestuję
Teraz jak miałabym wrócić do grania w herosów to jakoś tak biednie
A tu parę screenów
Ja ostatnio to grałem w Call of Duty Modern Warfare 2 i Battlefield Bad Company 2, lubię też sobie pograc w fife albo pesa, ale to tylko jak brat przyjedzie bo mam z kim grać Obecni to sobie czasem pykam na multiplayerze w CoD MW2
Ja gram ciagle (od 4 lat) w Call of Duty 2.
Gralem troche jeszcze w CoD'a 4 i CoD'a 5.
Czasami tez pykne w Need for Speed Most Wanted
Oraz jeszcze gram w Stranded 2
Wysłany: 2010-06-26, 19:50
Sesja trwała, więc trzeba było czymś zająć się. ;p
Przeszedłem Dooma 3 i Half Life'a 2 - obie znakomite. Ciągle gram od czasu do czasu w Deus Exa - ta gra nigdy mi się nie znudzi.
Imię: Monika
Wysłany: 2010-06-26, 22:41
Sesja trwa, więc trzeba było się czymś zająć?
Ja w sesji nie mam kiedy spać a co dopiero w coś grać
Ale za 3 dni (3 projekty i zaliczenie) się skończy więc myślałam żeby sobie kupić The Sims 3. Ktoś poleca? Czy lepiej nie wydawać kasy i sobie dwójkę zainstalować
Wy tu z takimi grami o zabijaniu a ja z Simsami wypadam