Forum Filmowe, Recenzje filmów, Lost: Zagubieni | U nas nie znajdziesz pirackich kopii filmów - ZERO DOWNLOADU, TYLKO DYSKUSJE!

FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Mapa forum | RSS | Zaproś
Rejestracja | Zaloguj
 Ogłoszenie 
Podążaj za Filmowo.net na portalach społecznościowych! Poprzez nie informujemy o nowych artykułach i aktualnościach:

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Ulubione bajki (seriale animowane)
Autor Wiadomość
Pandek 
Terminator

Imię: Narcyza.
Wysłany: 2010-01-31, 19:13   

Zawsze lubiłam "Zwariowane melodie" i przygody misia Yogi; z przyjemnością obejrzę też odcinek "Flinstonów" tudzież "Scooby Doo". Za to jakoś nigdy nie pasowały mi bajki produkcji polskiej, rosyjskiej czy czeskiej, takie jak "Wilk i zając" albo "Miś Uszatek". Zawsze jak je widzę, mam ochotę przełączyć na inny kanał.

setin 
Jack Sparrow

Wysłany: 2010-02-12, 16:04   

Jak dla mnie Pszczółka Maja i Krecik to klasyka. :)

stream 
Forrest Gump

Wysłany: 2010-06-09, 18:12   

Ja kochałam wręcz Toma&Jerry`ego, mogłam oglądać to godzinami :roll: Poza tym Scooby Doo, Johnny Bravo i inne bajki Cartoon Network. I pamiętam jak wracałam ze szkoły domu, to codziennie siadałam przed telewizorem z paczką chrupek 'Bingo' i oglądałam na kasecie "Przygody Bolka i Lolka" :-D Ach piękne wspomnienia. No i oczywiście "Zwariowane melodie", królik Bags, kaczor Duffy... ubóstwiałam ich:P Hah no i oczywiście moja kolejna wielka miłość czyli "Kogut Leghorn" :lol:

novii2 
Forrest Gump

Wysłany: 2011-08-10, 16:09   

Moją ulubioną bajką jest "captain tsubasa" no ewentualnie jeszcze smerfy ;)

MGaździcki 
Tyler Durden

Wysłany: 2011-08-15, 21:25   

"Transformers" (G1 i "Beast Wars"), "GI Joe" (oryginale i "Resolute"), "Jayce and Wheeled Warriors", "Ulysses 31", "Robotix", "Batman TAS", "Spider-man TAS", "Visionaries", "Dungeons and Dragons", "Duck Tales", "Chip and Dale", "Darkwing Duck", "The New Adventures of Winnie the Pooh", "Bucky O'Hare", "Barnyard Commandos", "Conan The Adventurer", "Space Ghost" - do tych serii mam największych sentyment i do nich sobie co jakiś czas powracam i powoli stawiam na półce z kolekcją DVD.

baranina 
Vincent Vega

Wysłany: 2011-09-26, 19:39   

A ja Rumcajsa, Smerfy, Bajki z mchu i paproci, podróże Pana gąbki.

Set Harth 
Jack Sparrow

Wysłany: 2011-09-28, 21:31   

Jak byłem mały, najbardziej lubiłem "Gumisie", "Muminki", "Smerfy", "Kaczora Donalda", "Chip i Dale", "Flinstonów", "Scooby Doo", "Wyspę Niedźwiedzi" i anime: "Pszczółkę Maję", "Yattamanów", "Fantastyczny świat Paula", "Czarodziejkę z księżyca" i "Bia - czarodziejskie wyzwanie".

Walczykk 
Vincent Vega

Wysłany: 2012-03-19, 11:28   

krecik smerfy gumisie 8-)

Odpowiedz do tematu