Wysłany: 2007-06-28, 11:59
Opis: Chcesz poczuć, że żyjesz? Zabij się. J>K
Dodam jeszcze jednego świetnego bohatera mianowicie Morta Rainey'a z "Sekretnego Okna" ale żeby nie psuć nikomu przyjemności oglądania tego filmu nie napisze tutaj czemu akurat ten bohater:)
Tom Hagen- wspaniała rola Roberta Duvalla
Płk Kilgore- równie ciekawa rola tego samego aktora, zwłaszcza te jego inklinacje co do serfowania u wybrzeży Wietnamu;
Walter E. Kurtz- mroczna, piękna rola Marolna Brando
Dziennikarz- moja ulubiona postać z "Czasu Apokalisy", film można obejrzeć tylko dla niej
Imię: Monika
Wysłany: 2007-06-28, 22:45
MGaździcki napisał/a:
Tom Hagen- wspaniała rola Roberta Duvalla
No to jak jesteśmy przy Ojcu Chrzestnym to trzeba wspomnieć o Vito i Michaelu Corleone. Świetny Marlon Brando i Al Pacino. Uwielbiam te dwie postacie. Ale ja chyba lubię wszystkich z Ojca chrzestnego, no może oprócz Kay
Dexter jest zajebisty, dzieki Ence przynajmniej mozna obejrzec nowe seriale, ktore wychodza na zachodzie. A aktor swietnie gral rowniez w "Sześciu stopach pod ziemią", ukłony dla niego.
jeszcze zapomniany DAvid Duchovny w serialu "Californication" wykupiilem sobie nscreena i moge ogladac ten serial i czekam na nastepna serie, po prostu duchowny odzyl chyba dzieki temu i przestal odcinac kupony od swojej slawy muldera
Alicja z "Pikseli" - super kreacja aktorska, nie sadzilam, ze mi sie cos w tym filmie az tak spodoba, a oto jest - kreacja Alicji w ogole film super, warto sie wybrac, niby komedia, ale sklania tez do myslenia, bardzo dobre kino!
warto otwiedzic tez fanpage filmu na facebooku, jest tam masa ciekawostek, filmikow, zdjec z planu itp