Wysłany: 2007-08-18, 22:51
Opis: Is mocking bird my lullabies?
Mi się nie podoba (ha! a jednak cośL:) ) kolorek redakcji w UnholyDark. W ogóle ten niebieski nie pasuje, oczy mnie bolą od wypatrywania co tam jest napisane:)
Imię: Michał
Wysłany: 2007-08-26, 12:10
Opis: Co mnie żywi także mnie niszczy
Obrazki rang w tym stylu wyłączyłem, bo wyglądały na wskroś tragicznie: jakieś tam wystające białe fragmenty itd. Krótko: uwydatniły się wszystkie mankamenty tych grafik, które na jasnym tle były niezauważalne.
Kolor redakcji zmieniony. Jeśli redakcja życzy sobie jakiś inny, konkretny. To proszę pisać.
_________________ "Widziałem ślimaka pełznącego po krawędzi brzytwy. To mój sen, mój koszmar: brnie, pełźnie i nie ginie"
Wysłany: 2007-10-06, 14:34
Zmodyfikowałem UnholyDark:
- Czcionka: rozmiar, kolor czcionki z białego na szary
- Linki: kolor czcionki z czerwonego na szary (i jakiś niezidentyfikowany przy nazwach działów )
Zapraszam do komentowania.
_________________ "Widziałem ślimaka pełznącego po krawędzi brzytwy. To mój sen, mój koszmar: brnie, pełźnie i nie ginie"
Wysłany: 2007-10-06, 15:20
Cytat:
Niezdefiniowany kolor śliczny-to chyba morski....
Morski to był wcześniej. Teraz to jakaś mieszanka... żółtego z brązowym?
Cytat:
Planowane są jeszcze jakieś zmiany? Czy to może niespodzianki?
Nie bardzo wiem, co przy tym stylu mógłbym jeszcze zmienić na lepsze. Czekam na propozycje
Aha styl NB2 - miał być dawno temu, nie ma go do dziś w odpowiedniej formie. Czy nadal jest nań zapotrzebowanie? Jeśli tak to zmodyfikuję go do końca tego miesiąca.
Imię: Jakub
Nazwisko: Stach
Wiek: 22 Dołączył: 01 Sie 2006 Posty: 250 Skąd: Wieliczka
Wysłany: 2007-10-07, 21:12
Ale czy wszystko musi być jednakowe? czasami pewne odmiany są konieczne a tak jak mówiłem te kolory są przyjemniejsze dla oczu i tez trzeba na to patrzeć. Bo ktoś przyjdzie posiedzi na forum 10min i bedzie miał dość bo go ta czerwień razi a przy tej zieleni da sie dłużej wysiedzieć. Jedyne co można zrobić to trochę żywszą tą zieleń dać ale tak to nic bym już nie zmieniał.
_________________ "Nikt nie ma dostatecznie dobrej pamięci, aby kłamać zawsze z powodzeniem."
Zabrzmiało tak rozpaczliwie, że nie wytrzymałam...
Zielone tytuły gryzą się z czerwonymi klapsami. Zastanawialiście się nad jakąś kombinacją złoto-srebrną? Dobrze wygląda na czarnym, o ile jest możliwa technicznie. Ale mówię to tylko dla formalności, bo i tak cały czas zostaję przy TeskoGrey. Klimat dobra rzecz, ale wolę oszczędzać oczy na kinowy ekran.