Forum Filmowe, Recenzje filmów, Lost: Zagubieni | U nas nie znajdziesz pirackich kopii filmów - ZERO DOWNLOADU, TYLKO DYSKUSJE!

FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Mapa forum | RSS | Zaproś
Rejestracja | Zaloguj
 Ogłoszenie 
Podążaj za Filmowo.net na portalach społecznościowych! Poprzez nie informujemy o nowych artykułach i aktualnościach:

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Seriale komediowe
Autor Wiadomość
MGaździcki 
Tyler Durden

Wysłany: 2007-08-14, 10:34   

"Lokatorzy" byli trochę mniej sztuczni, choć też nieraz denerwowały mnie odcinki na zasadzie: Zuzia przyrzasnęła Jacka drzwiami, on nadepnął Krysi na stopę, ona spoliczkowała pan Romka, on opluł Franka... Takiego humoru nie lubiłem, ale czasem trafiały się jakieś ciekawe dialogi czy niezłe gagi.

Najlepsi "Lokatorzy" to ci z Markiem Siudymem i Ewą Szykulską, Andrzej Kopiczyński i Katarzyna Figura już tacy śmieszni nie byli. Teraz w "Sąsiadach" Siudym jest w ogóle jakimś nieszkodliwym harcerzykiem, a nie rodzimym skrzyżowaniem wujka Sknerusa z Alem Bundym.

A Niania i Hela są plastikowe autentycznie-zresztą w pierwszym serialu irytował mnie fakt, jak traktowano tą biedną Karolinę (żałosny odcinek z wycieczką-przy scenie w limuzynie myślałem, że KGB przy Franii Maj i jej dzieciakach to kółko różańcowe).

"Sąsiedzi" nie są plastikowi, tylko zwyczajnie... idiotyczni. W pierwszych odicnkach tak tego widać nie było, teraz patrząc na mądrą niegdyś Patrycję widzę kobietę o umyśle pięciolatki, która zrobi z siebie największego nawet klauna, by zaistnieć w szołbiznesie.

A teraz jeszcze Polsat kręci parodię Klossa. Jak przeczytałem fabułę (esesmanka, która po orgaźmie nie pamięta niczego przez dwie godziny, hiszpańska specjalistka od seksu) to zastanowiłem się czy to jednak nie fajnie, że nie mam Polsatu...

Ktoś 
Indiana Jones

Imię: Hanka
Wysłany: 2007-08-15, 01:28   
   Opis: Chcesz poczuć, że żyjesz? Zabij się. J>K

Parodia Klosa? :roll: toż to bedize żenada roku, jak wyjdzie ten serial to stworze plebiscyt na najżałośniejszy serial polski :-x

jigsaw 
Vincent Vega

Imię: Kuba
Nazwisko: Grzonkowski
Wysłany: 2010-01-02, 15:35   

Mój ulubiony serial to "Świat według Kiepskich", lubię także "Rodzinę zastępczą" i "Daleko od noszy".

yrek 
Tyler Durden

Wysłany: 2010-02-12, 16:20   

Zachęcam do obejrzenia sitcomu "Jak poznałem waszą matkę" Serial opowiada o miłosnych perypetiach 4 przyjaciół. Rozrywka gwarantowana :)

dozorca_wapnia 
Vincent Vega

Imię: Sebastian
Wysłany: 2010-06-10, 20:12   

Popieram kolegę wyżej :) Do tego dorzuciłbym też Różowe lata 70 :) świetna zabawa gwarantowana :)

Odpowiedz do tematu