Wysłany: 2006-08-14, 10:16 Serial wszechczasów Opis: Is mocking bird my lullabies?
Jaki jest według Was serial wszechczasów? Według mnie, mimo tego, że oglądałem tylko jedną serię takim serialem jest Sliders. Historie podróżników między-wymiarowych są według mnie niezwykle ciekawe, dużo lepsze od np. LOSTa.
Proszę, abyście wymienili jeden serial, ewentualnie dwa, a nie dziesiątki.
EDIT
Temat zostaje przerobiony na plebiscyt! Od teraz prosze o podawanie jednego lub dwoch seriali.
Za pierwsze miejsce serial otrzymuje 5 pkt
Za drugie 3pkt
Oczywiscie mozna zagłosować tylko na jeden serial, wtedy otrzymuje on offkorz 5 pkt
Nie wolno dawać miejsc ex aque.
Data zakończenia plebiscytu nie jest jeszcze ustalona, zostanie najprawdopodobniej ogłoszona w ostatnim tygodniu sierpnia.
Ojojoj... ; D ja oglądałem sporo seriali i teraz nie wiem który wybrać ? ; D
(A propos, @BlackDog, właśnie ściągam sobie Slider'a )
No i nie wiem co wybrać ? Wybiorę zatem coś co nie jest znanym serialem ale ten kto oglądał wie że jest on super! ALO ALO ! ; DJest on bezkompromisowym twardzielem ; D
_________________ Nigerzy moi czarni bracia! oooo nigeryyy..
Wysłany: 2006-08-16, 11:58
wedlug mnie najlepszy, bo inny, jest "przystanek alaska". wyjatkowy klimat tego serialu plasuje go posrod filmow nietuzinkowych i wnoszacych wiele ciekawych, godnych uwagi tresci.
kolejnym byloby "krolestwo" larsa von triera. dawnymi czasy emitowany przez tvp.
Mam dylemat. Nie moge się zdecydować czy lepsze jest Allo Allo czy Świat według Bundych. Z jednej strony doskonały homor angielski z drugiej Psycho Dad. Chyba jednak zdecyduje sie na Bundych. Serial miał tyle odcinków że nie sposób wszystich spamiętać, zajebisty homor, boskie dialogi i przedewszyskim nie banalne pomysły na fabułe. Myśle że bez problemu mógłby zostać serialem wszechczasów.
_________________ System wyzysku
Kastracja duszy
Fałszywy bóg ten, któremu służysz
Oddajesz wszystko, wszystko i więcej
Kim jest ten święty ze złotem w ręce?
Różowe lata 70' Kocham ten serial A teksty typu "dumb ass" czy "I don't know" rozwalają mnie na łopatki Ta sytuacja: ***Kelso mówi "Guys I think I'm impotent" I Hyde przez chwilę próbuje być poważny, ale nagle zaczyna sie śmiać potem kamera się obraca i Fez ze śmiechu spada z krzesła.*** mnie też doprowadziła do zaliczenia podłogi
Jak dla mnie to póki co bezkonkurencyjny jest Prison Break nie mogłam napisac czegos inneg, bo znalazłam sie tu własnie za posrednictwem forum PB drugiego miejsca nie przyznaje bo zbyt wiele seriali musiałabym wymienić.
Ostatnio zauroczył mnie 'Doktor House'. Poniekąd z powodu tematyki, poniekąz ze względu na głównego bohatera - ponurego, sarkastycznego i do bólu wrednego
_________________ "Życie - najbardziej zdumiewająca bajka"