Forum Filmowe, Recenzje filmów, Lost: Zagubieni | U nas nie znajdziesz pirackich kopii filmów - ZERO DOWNLOADU, TYLKO DYSKUSJE!

FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Mapa forum | RSS | Zaproś
Rejestracja | Zaloguj
 Ogłoszenie 
Podążaj za Filmowo.net na portalach społecznościowych! Poprzez nie informujemy o nowych artykułach i aktualnościach:

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Rytuał
Autor Wiadomość
Dolly 
Mad Max

Wysłany: 2011-10-26, 23:39   Rytuał

Rytuał (The Rite)

http://img.stopklatka.pl/...a9b4cfb6935.jpg

krótki opis:

Jest to historia młodego mężczyzny, który wstępuje do seminarium, a niedługo później zostaje wcielony do otworzonej właśnie przez Watykan, Szkoły Egzorcyzmów. Tutaj młody ksiądz staje twarzą w twarz ze swoimi największymi demonami, a walcząc ze złem odkrywa prawdziwą wiarę

Moja opinia:

Wspaniały horror lub thriller (jak kto woli) ukazujący egzorcyzmy, walkę z szatanem. Świetna gra aktorska, fabuła ciekawa (jak dla mnie) no i wartka akcja, tajemniczość i wszystko czego może pragnąć sympatyk filmów o egzorcyzmach... czyli np. ja.
Top 10: Efekt motyla, przerwana lekcja muzyki, Gothika, Thirteen, Titanic, Godziny, Forrst Gump, Requiem dla snu, Zielona mila, Szósty zymsł, Rytuał, Ostatni egzorcyzm, Exorcismus, Demon historia prawdziwa, Egzorcyzmy Dorothy Mills itd.

Odpowiedz do tematu