Imię: Agnieszka
Wysłany: 2007-05-11, 19:40 Ryan Gosling
Ryan jest zdecydowanie moim ulubionym aktorem. Jest młody i utalentowany i nie jest kolejną komercyjną gwiazdą wywołującą skandale. W młodości wygrał spośrod miliona dzieci casting do Klubu Myszki Micki. Później były rle w różnych filmach, najlepsze z nich to moim zdaniem "Pamiętnikl", "Fanatyk", oraz "Zostań". Jest jednym z najbardziej utalentowanych aktorów młodego pokolenia i mam nadzieję, że zobaczymy go jeszcze w niejednym filmie, gdyż ma dopiero 27 lat
_________________ "Wolność inspiracji i wolność twórczości to pierwsza zasada sztuki"
Ostatnio zmieniony przez Guskas 2007-05-11, 22:54, w całości zmieniany 1 raz
Na razie nie widziałam żadnego filmu z tym gosciem, gdyby nie to, że jest chłopakiem, albo był (już sama nie wiem) Rachel McAdams to nawet nie wiedziałabym, że taki chłopak istnieje Chciałabym bardzo zobaczyć film "Pamiętnik", ponieważ wiele osób zachwyca się tym filmem i mówią, że zagrał tam najlepiej, ale moze mi bedzie w końcu dane zobaczyć przynajmniej jeden film z tym aktorem to później się wypowiem na temat jego gry
Imię: Agnieszka
Wysłany: 2007-05-11, 22:55
Polecam jak najbardziej, ale mi sie osobiście najbardziej podobał w fanatyku, ale jestem subiektywna, bo to mój ulubiony film, także... W sumei możesz obejrzeć oby dwa, nic się nie stanie, zawsze będziesz bogatsza o dwa filmy
_________________ "Wolność inspiracji i wolność twórczości to pierwsza zasada sztuki"
Lubię go, chociaż praktycznie w każdym filmie gra tak samo. Może jescze niewystarczająco rozwinął swoje umiejętności, a może po prostu to jest właśnie ich szczyt. Niemniej i tak podkreślam, że go lubię. Najlepsze filmy: 'Fanatyk', 'Zostań' i 'Pamiętnik', chociaż ten to chyba przez sentymenty...
_________________ "Życie - najbardziej zdumiewająca bajka"
Jeszcze nie dawno pisałam o tym, że kolesia w żadnym filmie nie widziałam, a teraz jest już inaczej i nawet zaliczyłam go do ulubionych dzięki takim filmom jak "Fanatyk", gdzie był znakomity - jest to jego najlepsza rola jaką miałam przyjemność zobaczyć, ale mam nadzieję, że nie jest ostatnią. Kolejny film to "Słaby punkt", gdzie również mi się spodobał, a myślałam, że u boku Hopkins'a będzie ciężko, a wypadł nawet lepiej niż sam Anthony... Później "Śmiertelna wyliczanka" - niby nic, a jednak coś w nim jest no i upragniony przeze mnie "Pamiętnik", który mi się bardzo podobał, a Ryan z Rachel świetnie się dopełniali, oby było więcej takich ról, chociaż wolałabym go zobaczyć w roli podobnej do tej z "Słabego punktu" czy też "Fanatyka". Jak dla mnie najlepszy aktor młodego pokolenia, a tuż za nim mogłabym usadowić Ben'a Foster'a.