Wysłany: 2008-11-30, 10:40 Ulubiona stacja radiowa?
Jakiego radia najczęściej słuchasz? Dlaczego?
Ja lubię słuchać Radia Zet. Prowadzący przeważnie gadają z sensem, a nie na siłę, jak to się zdarza na innych stacjach. Wiadomości przedstawiają w dobry sposób. A muzyka jaką puszczają... nie pamiętam żeby puścili coś co by mi się nie spodobało. Trafiają idealnie w moje gusta^^
_________________ The sacrifice, what Island demanded? ... I won't belive in that anymore...
Eski nie trawię, chociaż z rana można jej posłuchać bo są śmieszni prowadzący ale jeśli chodzi o puszczaną muzykę to nie przepadam
Radio plus jest z kolei za bardzo zmulone
Nie cierpie sluchac radia!
Ale jesli juz to...hmmm...
ze względu na muzykę to cięzko mi cos wybrać...chyba zet
za wiadomosci jeszcze gorzej, bo taka forma zupełnie mi nie odpowiada- czyli żadna stacja
Jesli chodzi natomiast o jakies programy radiowe to niedzielny Słaby program na rmf maxxx ( nie wiem czy liczba iksów jest własciwa ) wymiata!
Ogolnie tego radia nie lubie, bo podobnie jak Eska puszczaja tylko kilka gatunków muzycznych, same "hity", spośród ktorych niektóre są takie...
W odróżnieniu od B... uwielbiam słuchać radia, wolę je od oglądania tv w której przeważnie i tak nie ma nic ciekawego. Zetki słuchałam przez dłuższy czas ale przerzuciłam się na eskę rock - bo kocham rocka i tam graja muzykę, która odpowiada mi w 99,9%
zapraszam na niedzielne rckowo-post hardcorowe audycje w internetowym radiu. Audycje w kazda niedziele okolo godz. 20 Adres audycji ktory wklejamy do winampa (CTRL + L) to http://sc2.supercast.pl:8202