Forum Filmowe, Recenzje filmów, Lost: Zagubieni | U nas nie znajdziesz pirackich kopii filmów - ZERO DOWNLOADU, TYLKO DYSKUSJE!

FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Mapa forum | RSS | Zaproś
Rejestracja | Zaloguj
 Ogłoszenie 
Podążaj za Filmowo.net na portalach społecznościowych! Poprzez nie informujemy o nowych artykułach i aktualnościach:

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Praca.
Autor Wiadomość
Rachu17 
Jack Sparrow

Imię: Dawid
Nazwisko: Raszewski
Wysłany: 2007-09-08, 09:50   Praca.
   Opis: "Żyj tak, żebyś po latach mógł powiedzieć - przynajmniej się nie nudziłem"

Pracujecie gdzieś?? Ja mogę sie pochwalić tym ze podobno robie najlepsza pizze w Ostrzeszowie w miejscowej pizzerii: www.katrina.pl. hehe pewnie dlatego ze nie lubię szefa i połowy pracowników wiec jak pracuje tam tylko w weekendy to nie żałuje ani sera ani innych dodatków. Pyzatym pizze są u nas bardzo drogie wiec niech ludzie maja więcej sera:). W wakacje pracowałem na tartaku, w agencji ochrony, i byłem w Niemczech na ogórkach ale tylko 2 dni :) stwierdziłem ze nie chce na tak długo zostawiać tu dziewczyny (2 miesiące) i szkoda życia bo nie kasa najważniejsza. A wy gdzie pracujecie ? Może pracowaliście?

Issa 
Tyler Durden

Imię: Iza
Wysłany: 2007-09-08, 20:56   
   Opis: Zagoniły się w szaleństwie myśli złożone, marzenia bezsenne.

Pracowałam w domu - podlewanie kwiatków, wycieranie kurzy. Interes szybko mi się znudził i był małodochodowy. Obecnie wynegocjowałam kieszonkowe i nic nie robię xD
Nie planuję też nigdzie iść na zarobek, bo nie chciałabym tracić wakacji... Chodzenie na ustalone godziny za bardzo przypominałoby mi szkołę. Oczywiście zmienię zdanie, jeśli życie mnie do tego zmusi.

Aquariia 
Tyler Durden

Imię: Monika
Wysłany: 2007-09-08, 22:33   

No tak, 19 lat po maturze dłuuugie wakacje. Wszyscy pojechali za granicę do pracy, a ja odpoczywam.:D Nie chcialam sobie marnować wakacji, ale na pewno też nie chciało mi się iść do pracy kiedy mogę siedzieć i nic nie robić. Mimo iż kasa by się przydała to nie żałuje bo miałam super, jedyne w życiu tak długie wakacje(które nadal trwają)

Odpowiedz do tematu