Imię: Michał
Wysłany: 2010-03-05, 20:49 Aktorzy podobni do znanych osób/innych aktorów Opis: Co mnie żywi także mnie niszczy
Tytuł i opis powinny wyjaśnić wszystko. Wklejamy tu aktorów, którzy są tak podobni do innych aktorów lub znanych osób (muzyków, sportowców etc.), że mogliby ich zagrać.
Evan McGregor jako Kurt Cobain
Z długimi blond włosami (czyli wygląd jak w "Velvet Goldmine") Ewan byłby DOSKONAŁYM Cobainem. Szkoda, że to podobieństwo już się filmowcom nie przyda, bo McGregor jest teraz za stary.
Imię bohatera "VG" nie jest więc pewnie przypadkowe.
Chris Klein (gwiazdor "American Pie") jako Keanu Reeves
No bo to dwie gładkie niemowlęce buźki bez wyrazu Dodatkowo bliźniacze spojrzenie, oczka. Mogli by być braćmi.
Zapraszam do wklejania własnych typów. Zabawa może być fajna
Tylko koniecznie wklejajcie zdjęcia, na których da się to podobieństwo uchwycić.
_________________ "Widziałem ślimaka pełznącego po krawędzi brzytwy. To mój sen, mój koszmar: brnie, pełźnie i nie ginie"
Hopper i Stamp raczej tylko po fryzurze, ale reszta naprawdę zabójcze podobieństwo , zwlaszcza Javier Bardem i Jeffrey Dean Morgan W zyciu bym ich nie rozróznila
Nie przychodzi mi do glowy nikt nowy póki co - jedyne co to mam znajomego ktory jest nieziemsko podobny do Jasona Biggsa
Niestety zdjęcia kolegi wstawić nie mogę więc musicie wierzyć na slowo