Wysłany: 2007-07-28, 11:59 Skargi i zażalenia:) Opis: Chcesz poczuć, że żyjesz? Zabij się. J>K
Nie doszukałam sie podobnego tematu, a takowy napewno sie przyda.
Jako pierwszą skargę-no może to bardziej prośba o wyjaśnienie pewnej nieścisłości-no wiec pytanie: dlaczego od jakiegoś czasu moje posty nie są wogole naliczane? To jest drobnostka taka ale zaczynam sie denerwować kidey pisze i pisze a tu ciągle ten terminator
Imię: Michał
Wysłany: 2007-08-01, 14:53
Opis: Co mnie żywi także mnie niszczy
Wykonałem synchronizację.
Opis tegoż procesu: "W wielu przypadkach licznik postów użytkowników nie odzwierciedla prawdziwej ilości postów którą użytkownik ma na forum. Podczas kasowania tematu, postu licznik postów użytkowników jest zmniejszany. Jednak w przypadku gdy kasujemy całe forum, lub forum ma ustawione czyszczenie, licznik postów użytkowników celowo nie jest zmniejszany.
To narzędzie umożliwia synchronizacje licznika postów wszystkich użytkowników do rzeczywistej wartości."
Przykra wiadomość: okazuje się, że posty naliczone były jedynie na plus. Tak więc w wyniku tej operacji na Twoim liczniku jest ich mniej o około 10.
_________________ "Widziałem ślimaka pełznącego po krawędzi brzytwy. To mój sen, mój koszmar: brnie, pełźnie i nie ginie"
Wysłany: 2007-08-02, 20:37
Opis: After all, tomorrow is a new day.
Cytat:
w czym ma mi to pomóc?
Prawie na samym dole strony masz wypisane przedziały do jakiej rangi, ile postów potrzeba, bo odniosłam wrażenie, że Twoim problemem jest ranga, która się nie zmienia. Jeśli moje wrażenie jest mylne to przepraszam.