Athlon xp 2200+
GF3 Ti200 128 mb
RAM 512 mb ddr333
dysk 250 gb
płyta główna - nie jestem pewien, ale zdaje się jakiś ASUS. wersja oem, a nie wiem gdzie to się sprawdza
_________________ top 10 1)Pulp fiction 2)Oldboy 3)Matrix 4)Scarface 5)Fight club 6)25. godzina 7)Sin city 8)Gangi Nowego Jorku 9)Adaptacja 10)Być jak John Malkovich 10)Zakochany bez pamięci 10)Ojciec chrzestny itd.
Niewiem czy jest się czym pochwalić ,ale...
(może nie jest to sprzęt marzeń, ale ważne, że wszystko na nim działa tak jak powinno)
Proc: Intel Celeron 2,60 GHz
Płyta główna: VIARAMA U8598
RAM: 768mb
Karta graficzna: Radeon 9200 SE
Dysk: 200 Gb
Monitor: Samsung 19'
_________________ ""Przychodzisz do mnie i prosisz: 'Donie Corleone, daj mi sprawiedliwość'. Nie prosisz jednak z szacunkiem. Ani myślisz nazwać mnie ojcem chrzestnym.""
Imię: Monika
Wysłany: 2007-06-23, 12:31
Procesor: Intel Pentium IV 3 GHz
Płyta główna: Gigabyte GA-8I915PL-G
Karta graficzna: Radeon X550
Pamięci: 1024MB
Dysk: 200GB
Monitor: Fujitsu Siemens 17
I jakieś badziewne wiatraki mi dali bo komputer chodzi jak odrzutowiec, trzeba będzie wymienić.
Imię: Michał
Wysłany: 2007-06-27, 11:19
Opis: Co mnie żywi także mnie niszczy
Ja poczyniłem u siebie małe zmiany. Pamięć Corsaira została sprzedana i kupiłem dodatkowy dysk o pojemności 160GB. I pomyśleć, że kiedyś nikt ze znajomych nie miał lepszego sprzętu... Ale teraz nie opłaca mi się już niczego wymieniać: za części zarobię grosze, poza tym lepszy komputer raczej nie jest mi potrzebny z uwagi na to, że w gry gram okazjonalnie.
_________________ "Widziałem ślimaka pełznącego po krawędzi brzytwy. To mój sen, mój koszmar: brnie, pełźnie i nie ginie"
Mój komputer nie jest aż taki zły... ale w Pentagonie raczej takich nie mają^^
RAM - 0,5 GB (właśnie szukam czegoś żeby dokupić wygląda na to ze kupie 1 gb^^))
Karta grafiki 256MB, niby nie jest najgorzej, ale... mogłoby być lepiej xD
Procesor... Intel 3,06 MHz^^ całkiem, całkiem^^
Dysk twardy - 40 GB
A reszta... to już nic ciekawego^^ płyta główna jest raczej kiepska, częstotliwość RAMu nie może przekraczać 300 MHz, więc na RAM ddr2 i ddr3 nie mam co liczyć...
_________________ The sacrifice, what Island demanded? ... I won't belive in that anymore...
Od dwóch tygodni mam nowy komputer, także nie mogę narzekać^^
RAM - 2GB
Dysk twardy - 80GB (trochę mało, ale w starą obudowę nie dało się wcisnąć więcej, ja się nie znam )
Karta graficzna - nie mam pojęcia
Karta dźwiękowa - nie mam pojęcia
Używam Toshiby A300 - 1MT, 3GB RAM, 250GB dysk twardy. Długo zastanawiałam się nad wyborem laptopa, ten wydawał mi się najodpowiedniejszy. Chodzi szybko, sprawnie i w vobisie za niego zapłaciłam wcale nie tak dużo. Naprawdę cieszę się, że wybrałam właśnie ten model.