O tak Edzio jest słodki! Denzel również! Chociaż pewnie by się jeszcze znalazł jakiś czarny aktor przystojny, ale szczególnie jeśli chodzi o ich poczucie humoru, które rozbraja Skoro Ty dałaś Sean'a to ja jeszcze dam Bruce'a Jak się to mówi: Stary, ale jary a Bruce jest jak wino im starszy tym lepszy! A fotka jest na mojej ikonce
Edek Norton - bo może nie jest zabójczo przystojny ale ma coś w sobie, że mi się podoba (;
Johnny Depp - jak większości, haha. za te genialne policzki i ogólnie za całość.
Hugh Grant - za włosy, za te miny i za uśmiech i za akcent, ale to się chyba w urodę już nie wlicza
Daniel Day-Lewis - jeśli wygląda tak jak w Nieznośnej Lekkości Bytu ;p bo stary i łysy to już nie to
Jack Nicholson - ten uśmiech jest po prostu rozbrajający.
Al Pacino - a bo tak, bo te jego wiecznie zmęczone oczy coś w sobie mają.
Jared Leto - no bo ładny jest i tyle, pod warunkiem że się nie wymaluje i nie ubierze jak kretyn
no i to chyba tyle... chyba że jeszcze na tej liście upchnę młodego Toma Waitsa, który w paru filmach w końcu zagrał, więc można go podpiąć pod bycie aktorem i jeszcze Jim Carrey nie jest najgorszy ;p
_________________ what is simple in the moonlight by the morning never is
Nie tylko fotografie są warte podziwiania.
Oto coś, co tygrysice lubią najbardziej W 100% zgadzam się z komentarzem autora tego obrazka. "Suits him!" Och tak...
Z dedykacją dla wszystkich Deppfanek. Ladies, przed Wami...
http://www.worth1000.com/...sp?entry=212061
Imię: Iza
Wysłany: 2007-08-24, 22:39
Opis: Zagoniły się w szaleństwie myśli złożone, marzenia bezsenne.
Aletheio, przez ciebie właśnie się rozpływam nad tym obrazem.
Jest cudowny.
Nie wiem, jak wyszperałaś takie cudo, ale bardzo ci dziękuję.
Mrruu, to jest zdecydowanie to, co tygrysice lubią najbardziej. O tak.
Njaprzystojniejsi aktorzy...
Na pewno Keanu Reeves - po prostu rewelacja
podoba mi się bardzo też Goran Višnjić - jakby były wątpliwości --> http://www.filmski.net/sl...ossier/152d.jpg
Olivier Martinez - ale to zależy od mojego nastroju:P
Johny Depp rzecz jasna... ;>
I uwielbiam, ubóstwiam Adriena Brody...
Mi się jakoś Vigo w LOTR nie podoba xD Wole go bez takiej "charakteryzacji" xD
A wracając do tematu, to Jerzy Stuhr tez był przystojny jak był młody xD
Wysłany: 2007-09-19, 14:51
Opis: Alan Rickman... Oto ma miłość xD
Jestem zdruzgotana tym, że nikt nie raczył przypomnieć o Alanie Rickmanie! Pomimo jego wieku (no, młody to on już nie jest) uważam go za ideał. Każdy, kto oglądał fil "Rozważa i romantyczna" musiał się w nim zakochać! Ja bardzo go polubiłam już po obejrzeniu Harry'ego Pottera. Jednak po "Rozważnej..." pokochał Alana całym sercem i nie wyobrażam sobie, by coś tą "miłość" mogło zniszczyć.
Może powiem dlaczego tak go lubię...
Jego oblicze- ponury, tajemniczny, melancholijny. Wydaje się, jakby nie potrafił się uśmiechać, ani kochać. Jednak jest czuły i wyrozumiały, a także delikatny. Jego spojrzenie jest tak smutne. Głos ma taki głęboki, męski, niemalże obojętny. W ogóle cały jest niezwykle pociągający i... przystojny do bólu...
Zdjęć Moich najładniejszych aktorów nie będę wstawiać, bo jest ich strasznie dużo :
Viggo Mortensen - Hidalgo
Josh Hartnett - Pearl Harbor
Ben Afleck - Pearl Harbor
Michael Copon - Król Skorpion 2
Dezel Waszyngton - Karmazynowy przypływ
Heath Ledger - Patriota
Eric Schweig - Ostatni Mochikanin
Went Miller - Prison Break
Marek Zakościelny - Tylko mnie kochaj
Marek Deląg - Quo Vadis
Jeszcze penie jacyś są, ale już se nie moge przypomnieć
Imię: Martyna
Wysłany: 2009-08-05, 19:14
hmmm...Jak dla mnie:
Johnny Depp:* (chyba to już oklepane jest )
Heath Ledger:* [*]
A z Polskich to...
Jan Wieczorkowski (wiele osób za nim nie przepada, ale mi się podoba )
A trochę mniej od reszty:
Colin Farell i Russel Crowe- jako Gadlatior!
Jestem zszokowana... Nikt nie wymienill Roberta Pattinsona ! a przeciez role Edwarda w zmierzchu zagral perfekcyjnie !!! a ten jego wzrok..achh... i on na dodatek śpiewa ! jestem w nim zakochana po uszy a oto jego fotki pełno jest takich fajnych zdjec