Imię: Robert
Nazwisko: Szymczak
Wiek: 20 Dołączył: 21 Sie 2006 Posty: 168 Skąd: ze stolicy
Wysłany: 2012-02-06, 04:37
Ja jestem okropnie nakręcony na "Artystę" I jeszcze tylko cztery dni do polskiej premiery Zdaje sobie sprawę, że to kwestia mojego zainteresowania kinem niemym, ale, właśnie przez to, nie mam zamiaru mu dawać taryfy ulgowej
_________________ "Ludzie powinni łączyć się w pary na całe życie jak gołębie czy katolicy." Woody Allen
Nakręcaj się nakręcaj, bo film znakomity
A swoją listę podam jak zobaczę Mój tydzień z Marilyn i Hugo, bo pisze się o nich praktycznie w samych superlatywach.
_________________ "Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niesprawiedliwości, której nie popełniłby skądinąd łagodny i liberalny rząd, kiedy zabraknie mu pieniędzy." Alexis de Tocqueville
Imię: Robert
Nazwisko: Szymczak
Wiek: 20 Dołączył: 21 Sie 2006 Posty: 168 Skąd: ze stolicy
Wysłany: 2012-02-06, 22:59
No, "Mój tydzień z Marilyn" zapowiada się świetnie Poza tym jestem naprawdę ciekaw czy "Dziennik zakrapiany rumem" ma coś więcej do zaoferowania poza grającym jak zwykle dobrze Johnnym Deepem
_________________ "Ludzie powinni łączyć się w pary na całe życie jak gołębie czy katolicy." Woody Allen
"Drive" kompletnie po mnie spłynął i chyba jestem z tej garstki, która się tym filmem nie zachwyca, ale w ferie zaserwuję sobie drugi seans i może coś zadziała.
_________________ "Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niesprawiedliwości, której nie popełniłby skądinąd łagodny i liberalny rząd, kiedy zabraknie mu pieniędzy." Alexis de Tocqueville
1. Artysta
2. Hugo i jego wynalazek
3. Służące
4. X-Men: Pierwsza klasa
5. Przygody Tintina
6. Moneyball
7. W ciemności
8. Róża
9. Super 8
10. Rango
Tuż za dziesiątką: Mission Impossible - Ghost Protocol i O półncocy w Paryżu
Zaznaczam jednak, że tak od miejsca 4. do 10. lista jest dosyć płynna, bo ciężko mi było ustalić właściwą kolejność.