Forum Filmowe, Recenzje filmów, Lost: Zagubieni | U nas nie znajdziesz pirackich kopii filmów - ZERO DOWNLOADU, TYLKO DYSKUSJE!

FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Mapa forum | RSS | Zaproś
Rejestracja | Zaloguj
 Ogłoszenie 
Podążaj za Filmowo.net na portalach społecznościowych! Poprzez nie informujemy o nowych artykułach i aktualnościach:

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Najlepsza ogólnodostępna telewizja

Jaka jest najlepsza ogólnodostępna telewizja?
TVP 1
0%
 0%  [ 0 ]
TVP 2
4%
 4%  [ 1 ]
TVP 3
0%
 0%  [ 0 ]
Polsat
12%
 12%  [ 3 ]
TVN
70%
 70%  [ 17 ]
TV4
0%
 0%  [ 0 ]
Nie potrafię określić
12%
 12%  [ 3 ]
Głosowań: 24
Wszystkich Głosów: 24

Autor Wiadomość
Azgaroth 
Tyler Durden

Wysłany: 2006-12-18, 21:42   

Jak ktoś ma kablówkę to są ogólnodostępne, abonamentu specjalnego nie trzeba płacić :)

Gossip_Girl 
Jack Sparrow

Imię: Ola
Wysłany: 2007-02-16, 01:42   

No więc ja juz glosowalam na TVN, ale od kilkunastu miesiecy uwazam, ze Polsat ma ciekawszą ramowkę, jezeli chodzi o filmy i tym mnie do siebie przekonal.

Dusqmad 
Administrator

Imię: Michał
Wysłany: 2007-03-02, 18:13   
   Opis: Co mnie żywi także mnie niszczy

Rozsądnie prawisz. Nawet jeśli TVN postara się o jakiś świeży - jak na telewizyjne warunki hit - to i tak jest to coś co każdy co najmniej raz widział, więc trudno zaliczyć emisję takiego "Władcy Pierścieni" na plus.

Boli mnie tak wysoka pozycja tej telewizji w sondzie. To największy - wśród ogólnodostępnych telewizji - czynnik odpowiedzialny za głupotę naszego narodu, IMHO. "Programowo najlepsza"? Lepszym sloganem byłoby "Programowo najdurniejsza".

Mela0607 
Agent Smith

Imię: Sabina
Wysłany: 2007-03-06, 18:14   

hmm... trudny wybór bo mam dwóch faworytów, a mianowicie wcześniej wspomniany TVN i Polsat... zagłosowałabym na Polsat, ponieważ jak już wcześniej wspomniano iż pokazał lepsze filmy, jest minimum 5 dni w tygodniu kiedy lecą dość ciekawe produkcje, ale jednak TVN podoba mi się w znaczniejszych powodów, a mianowicie filmów, które będziemy mogli zobaczyć w najbliższym czasie i jeśli chodzi o piątkowe i sobotnie filmy to całkiem nieźle im to wychodzi :D oj tak i środowe kino akcji :) również lecą na tym programie filmy, które bardzo chcę zobaczyć, albo po prostu są bardziej przyciągające i powodujące zainteresowanie u widzów :D

Aquariia 
Tyler Durden

Imię: Monika
Wysłany: 2007-03-09, 19:57   

Również zauważyłam, że Polsat ma coraz lepszą ramówkę. Tak trzymać. Oprócz filmów zafundował nam 3 bardzo popularne seriale: Prison Break'a, Gotowe na wszystko i Chirurgów. Tylko Polskie seriale nie za bardzo im wychodzą i za dużo reklam. Chociaż gdyby nie reklamy nie mieli by kasy na to wszystko. Jeszcze próbują dawać coś z kabaretów wprowadzili jakiś program z Bałtroczykiem. Narazie najlepsze kabarety są na TVP2 troche potrwa zanim Polsatowi uda się dojść do tego samego poziomu.
Edit post niżej : też o tym słyszałam ale w takim razie na czym będą zarabiać stacje komercyjne?
Ostatnio zmieniony przez Aquariia 2007-03-09, 20:00, w całości zmieniany 2 razy  

BlackDog 
Tyler Durden

Imię: Mateusz
Wysłany: 2007-03-09, 19:59   
   Opis: Is mocking bird my lullabies?

A wiecie, ze Samoobrona chce zakazać przerywania filmów reklamami?

Solar 
Indiana Jones

Imię: Robert
Nazwisko: Szymczak
Wysłany: 2007-03-12, 16:29   

To chyba jedyny ich dobry postulat ;)

A ja głosowałem na TVN, ze względu na sporo dobrych filmów (3 część Harry'ego, Troja, Lśnienie itd.) i sporo fajnych programów, szcególnie na TVN24 ("Szkło kontaktowe", "Szymon Majewski Show"). Niestety dobry obraz TVN'u w moich oczach psują nudne i głupawe teleturnieje z "gwiazdami", sporo TV-shopu, oraz telenowel. Ale i tak wśród konkurencji jest najlepsza.

Rubenos 
Darth Vader

Nazwisko: Horszczaruk
Wysłany: 2007-03-12, 23:10   

Cytat:

I jakże głupi, bo w stacjach prywatnych raczej nie pozmieniają za wiele. ;)

skiszony 
Indiana Jones

Imię: Filip
Wysłany: 2007-03-13, 17:53   
   Opis: zaprawdę powiadam wam...

Rubenos napisał/a:
Cytat:

I jakże głupi, bo w stacjach prywatnych raczej nie pozmieniają za wiele. ;)

reklamy powinny być góra raz na dwie godziny. i przy okazji też minimum raz na dwie godziny, żeby było kiedy się iść wysikać :P
top 10 1)Pulp fiction 2)Oldboy 3)Matrix 4)Scarface 5)Fight club 6)25. godzina 7)Sin city 8)Gangi Nowego Jorku 9)Adaptacja 10)Być jak John Malkovich 10)Zakochany bez pamięci 10)Ojciec chrzestny itd. :P

Solar 
Indiana Jones

Wysłany: 2007-03-14, 08:07   

Może i nie pozmieniają, ale marzy mi się, żę nagrywając film nie muszę czaić się z pilotem, żeby zatrzymać nagrywanie reklam :)

KeniG 
Indiana Jones

Imię: Marek
Wysłany: 2007-03-14, 11:32   

Solar napisał/a:
żeby zatrzymać nagrywanie reklam
A to nie masz w magnetwoidzie omijania reklam ? :) Jak się wpisze kod show view to reklamy chyba się nie nagrywaję z tego co pamietam.

Dusqmad 
Administrator

Imię: Michał
Wysłany: 2007-03-14, 17:22   
   Opis: Co mnie żywi także mnie niszczy

Cytat:
reklamy powinny być góra raz na dwie godziny. i przy okazji też minimum raz na dwie godziny, żeby było kiedy się iść wysikać :P

Podpisuję się pod tym. Najlepiej ogląda się filmy na TVP, ale zawsze muszę się natrudzić by wybrać odpowiedni moment na załatwienie interesów tj. taki, w którym najmniej się dzieje.

KeniG 
Indiana Jones

Imię: Marek
Wysłany: 2007-03-14, 17:26   

Ale reklamy na TVN i Polsacie dobijają ciagle mam takie sytuacje że oglądam film nagla lecą reklamy a ponieważ lecą dłuuuugo skacze sobie po kanałach żeby tych głupot nie oglądać i zapominam że oglądałem film i zaczynam oglądać zupełnie inny program.

Solar 
Indiana Jones

Wysłany: 2007-03-21, 11:38   

KeniG: Ta opcja jest dostępna tylko w nowoczesnych magnetowidach, a nie w tym buczącym starociu, którego ja posiadam ;)

Guskas 
Terminator

Imię: Agnieszka
Wysłany: 2007-05-10, 22:12   

Jeżeli już włączam telewizję, chociaż żadko to robię, bo wole obejrzeć coś na dvd, lub w kinie, to zdecydowanie wybieram TVN, ale czasami jak na innym programie leci interesujący film, to oczywiście przełączam :)

Odpowiedz do tematu