A mi się tutaj podoba, jeszcze takie mam zdjęcie (chyba z jakiejś premiery albo imprezy):
A film mi się podobał; szczególnie ta cała Akademia Marynarki Wojskowej i końcowa walka - aj działo się
Wysłany: 2008-04-02, 17:13
Opis: "W niebie brak wszystkich interesujących ludzi." Fryderyk Nietzsche
A o to moja lista najpiękniejszych pań:
Jennifer Connelly
Marion Cotillard
Monica Bellucci
Naomi Watts
Rachel Weisz
Scarlett Johansson
I na sam koniec najpięknieksza kobieta jak dla mnie, ale nie aktorka. Mam nadzieje, że mi to wybaczycie:
Koda Kumi
_________________ Moje Ulubione Filmy: Forrest Gump, Lista Schindlera, Miasto Boga, Człowiek z Blizną, Requiem dla Snu, To nie jest kraj dla starych ludzi, Pulp Fiction, Czas Apokalipsy, Siedmiu Samurajów, Leon Zawodowiec
Podpisuję się pod Evą Green. Oprócz tego podoba mi się uroda Zooey Deschanel, Penelope Cruz, Jennifer Conelly, Marion Cotillard, Keiry Knightley, Sophie Marceau i oczywiście Audrey Hepburn.
Jeśli mogę się tu wypowiedzieć jako kobieta bez żadnych podtekstów do najpiękniejszych (ale również utalentowanych ) aktorek dodałabym od siebie Cate Blanchet, bardzo podoba mi się taka uroda:
Poza nią jeszcze Anne Hathaway i Liv Tyler za to, że są naturalnie piękne
Zgadzam się również z Dusqmadem w kwestii Penelope Cruz
Jest jeszcze kilka innych aktorek, które bym tu wymieniła jednak o tej porze nikt więcej nie przychodzi mi do głowy, może jeszcze potem uzupełnię swoja wypowiedz