Imię: Iza
Wysłany: 2006-12-06, 17:54 Mikołajki Opis: Zagoniły się w szaleństwie myśli złożone, marzenia bezsenne.
Pochwalmy się, co dostaliśmy
Wylosowała mnie Asia i od niej dostałam: kolczyki, domek ze świeczuszką, która pachnie pomarańczą, słodycze i mandarynki. Z pracy taty paczkę słodyczy. Tak więc na brak łakoci bynajmniej nie narzekam i jestem zadowolona z prezentów.
Dlaczego? Powiem tak..nawet gdyby były wyprawiane nie przyszłabym..strasznie nie lubie takich szopek A w klasie nie robią booo..bo nie wiem dlaczego.. Moze poprostu już troszkę wyrośli? Bez urazy, ale w gimnazjum pamiętam wyprawiało sie takie "imprezy" W szkole średniej juz raczej nie ma czegoś takiego..
Imię: Robert
Nazwisko: Horszczaruk
Wiek: 22 Dołączył: 03 Sie 2006 Posty: 706 Skąd: z Kosmosu
Wysłany: 2006-12-08, 21:28
U mnie w klasie również nie było. Część osób chciała, 2 osoby w tym ja nie chciało. I wyszło tak jak zawsze czyli klasa się nie dogadała, gdyż część osób chciała robić prezenty dla osób z którymi siedzą w ławce, a część się na to nie zgadzała. A ja sobie tylko zaoszczędziłem nerwów i pośmiałem się trochę z paru osób jak się kłóciły
A od starszych dostałem śliczną czarną koszulę i czapeczkę.
Rubenos widze, ze mamy podobne podejście do ekhem..spraw/sporów i innych takich klasowych profesorke? ja miałam w pierwszej klasie (na Wigilię) wylosowanego mojego wychowawcę od ekonomii (Wigilię wyprawialiśmy zapoznawcza w tejże klasie). Miałam jednak ułatwione zadanie bo:
a) człowiek ten znajduje się w czołowej trójce moich ulubionych profesorów,
b) nieraz z nim piłam po barach,
c) ma poczucie humoru,
c) jest ojcem mojego byłego..wtedy jeszcze byliśmy razem
d) słucha metalu.
Kupiłam mu więc piersiówkę ze skóry (jako prezent szkolny) a prywatnie płytę winylową ze składanką metalowych gigantów
Ty swojej moze kup jakieś pióro ładne Albo ciekawa ksiażke.. Ten prezent zawsze jest trafny
Offtopic totalny, ale sprawa poważna. Zaginęły misie, a dzieci czekają. 5800
miśków zniknęło w tajemniczych okolicznościach. Każdy, kto chciałby poprawić
świąteczny humor potrzebującym dzieciom, może pomóc odszukać pluszaki.
Szczegóły znajdziecie tutaj <http://www.kupmisia.allegro.pl/> . Pomóżcie
dzieciakom.
Chciałbym złożyć wszystkim użytkownikom tego forum najserdeczniejsze życzenia z okazji Mikołajek, wszystkiego co najlepsze, aby forum dalej się rozwijało, aby byśmy byli tak zmobilizowani, że nie da się tego opisać