Ktoś ogląda Twin Peaks? Czy wszystkim się odechciało?
Ja jestem po czwartym odcinku drugiego sezonu. W II sezonie robi się bardziej tajemniczo i ciekawie. Bohaterowie widzą coraz więcej niezwykłych postaci i rzeczy. Serial wciąga, więc jeden odcinek tygodniowo w telewizji to skandal. Z tego powodu "Twin Peaks" oglądam na komputerze.
Bardzo podoba mi się klimat tego serialu i świetna postać Coopera.
_________________ Top 10 filmów: 1) Pulp Fiction 2) Ojciec Chrzestny 3) Fight Club 4) Requiem dla snu 5) Chłopcy z Ferajny 6) Taksówkarz 7) Matrix 8) Truman Show 9) Leon Zawodowiec 10) Zakochany bez pamięci
Imię: Michał
Wysłany: 2007-07-12, 17:12
Opis: Co mnie żywi także mnie niszczy
Ja jestem przy 10 odcinku drugiej serii i rozkręciło się na dobre. Druga seria jest nieporównywalnie lepsza. Zamiast świetnego serialu kryminalnego mamy fabularnie oszałamiające widowisko pełne mrocznego klimatu. Cooper bierze sie już za finalizowanie tej zagadki...
Miodzio napisał/a:
Bardzo podoba mi się klimat tego serialu i świetna postać Coopera.
Ja tam fanem Coopa nie jestem. Wolę drugoplanowych bohaterów: Alberta, Hawka i oczywiście BOBA
_________________ "Widziałem ślimaka pełznącego po krawędzi brzytwy. To mój sen, mój koszmar: brnie, pełźnie i nie ginie"
Wysłany: 2007-11-12, 20:19
Opis: Fire walk with me
Widzę, że ten temat zamarł. Nikt nie ma ochoty podyskutować o tym dziele, jakim bez wątpienia jest TWIN PEAKS? Może macie jakieś przemyślenia dotyczące tego serialu? A może pamiętacie jakiś moment który Was bardzo poruszył lub w jakiś sposób przeraził?