Forum Filmowe, Recenzje filmów, Lost: Zagubieni | U nas nie znajdziesz pirackich kopii filmów - ZERO DOWNLOADU, TYLKO DYSKUSJE!

FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Mapa forum | RSS | Zaproś
Rejestracja | Zaloguj
 Ogłoszenie 
Podążaj za Filmowo.net na portalach społecznościowych! Poprzez nie informujemy o nowych artykułach i aktualnościach:

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Oferty kupna
Autor Wiadomość
BlackDog 
Tyler Durden

Imię: Mateusz
Wysłany: 2006-08-04, 15:19   Oferty kupna
   Opis: Is mocking bird my lullabies?

Poszukuję filmów w reżyserii Terry'ego Gilliam bądź Tima Burtona. Szukam takze wszelkich filmów z Johnny' Deppem i Heathem Ledgerem. Może ktoś ma coś do zaoferowania? Myślę, ze inne oferty kupna też w tym temacie można pisać.

Kontakt ze mną:
mail: blackdoggy@o2.pl
gg: 4141546

SHINGO 
Forrest Gump

Imię: David
Nazwisko: Sloan
Wysłany: 2007-08-18, 05:34   FILMY AKCJI ORAZ KARATE NA NOŚNIKACH DVD!!!!!
   Opis: Życie jest piękne zwłaszcza dzieciństwo ale dzieciństwo mija gdy uświadamiasz sobie że umrzesz!!!

Witam wszystkich poszukuję filmów kina akcji oraz karate raczej klasy B np.SZPONY ORŁA 1 i 2 z Billym Blanksem , TC 2000 , BREATHING FIRE , PAZUR TYGRYSA 1 i 2 z Bolo Youngiem , CZARNY PAS z Don "THE DRAGON" Wilson , NIEPOKONANI , WALECZNA DAMA 1 i 2 , CHINA Q BRIEN 1 i 2 , HONOR I CHWAŁA , DAMA REPORTAŻU z Cynthią Rothrock , MISJA SPRAWIEDLIWOŚCI , ZAKŁAD O ŚMIERĆ z Jeffem Wincottem , ŻELAZNE PIĘŚCI z Matthiasem Housem , ŻELAZNE ANIOŁY z Moną Lee i Alexem Fongiem było ich trzy części , FURIA , MORDERCZA TRIADA , ODWET , MROCZNE ŻNIWA , MIASTO STRACHU , KRWAWY POJEDYNEK z Garym Danielsem , HYCEL 2 z Lorenzo Lamasem , MIASTO ANIOŁÓW , NEMEZIS , SIŁY SZYBKIEGO REAGOWANIA z Olivierem Grunerem , HONOR ZABÓJCY , OCHRONIARZ z Dolphem Lundgrenem , WŁAŚCIWY CEL , PRAWDA ALBO KONSEKWENCJA z Danielem Benhardem.Jeśli ktoś z WAS posiada któryś z wymienionych tytułów na krążku dvd proszę o kontakt nieinteresują mnie te tytuły na nośnikach typu vhs , vcd lub divix.Liczę na odpowiedzi i pozdrawiam wszystkich!!!!!

SHINGO 
Forrest Gump

Wysłany: 2007-08-20, 04:28   FILM NA DVD!!!
   Opis: Życie jest piękne zwłaszcza dzieciństwo ale dzieciństwo mija gdy uświadamiasz sobie że umrzesz!!!

Witam poszukuję na płycie dvd filmu pt.ŻELAZNE ANIOŁY cz.2 w rolach gł.Alex Fong , Mona Lee , Elaine Lui.Ewentualnie na kasecie video ale nówkę bo mam na vhs kupioną z wypożyczalni video ale aż się płakać chce taka kopia szkoda poprostu sprzętu na nią.Lub jak ktoś zna a może mi zapodać linka z jakimś sklepem internetowym gdzie mógłbym ten tytuł dostać lub ściągnąć sobie ten film od kogoś choć raczej wolałbym kupić niż ściągać bo z neta ściągane to nie dlamnie zaspecjalnie u mnie liczy się jakość nie ilość no ale w ostateczności jak niębędzie można nigdzie zdobyć tego filmu to proszę oto drugie rozwiązanie.Bedę ogromnie wdzięczny osobie lub osobom które przyczynią się w zdobyciu tego tytuły dla mnie.POZDRAWIAM!!!!!

SHINGO 
Forrest Gump

Wysłany: 2007-09-16, 00:26   IRON ANGELS 2 !!!!!

Witam wszystkich na forum i pozdrawiam serdecznie!!!Mam ogromną prośbę do WAS i może ktoś z WAS mi pomoże otóż poszukuję już od dłuższego czasu 3 części filmu pt.ŻELAZNE ANIOŁY jest to kino akcji lat 80 z Hong Kongu.Interesowałoby mnie to na nośniku dvd choć szczeże w to wątpię abym znalazł bo już praktycznie wszędzie na necie szukałem lub nówka na vhs używana mnie nieinteresuje bo taką zakupiłem z wypożyczalni video i masakra w ogóle jak można tak zniszczyć kasetę mam możliwość z vhs-u zgrać na płytę dvd no ale szkoda sprzętu i mojego czasu na coś takiego a studia jak tv.TVN to się niestety jeszcze niedorobiłem aby z słabej kopi jeszcze w dodatku z vhs zrobić cuda niestety.Jeśli ktoś posiada te filmy proszę o kontakt napewno się dogadamy oczywiście bez przesady!!!Pozdrawiam i liczę na WASZE odpowiedzi.

Odpowiedz do tematu