Forum Filmowe, Recenzje filmów, Lost: Zagubieni | PRZYŁĄCZONE ZOSTAŁO DO NAS FORUM.LOST.ORG.PL Dowiedz się więcej TUTAJ

FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Mapa forum | RSS | Zaproś
Rejestracja | Zaloguj
 Ogłoszenie 
POSZUKUJESZ FILMU, KTÓREGO TYTUŁU NIE PAMIĘTASZ? Napisz o nim TUTAJ

POTRZEBUJESZ FILMOWEJ POMOCY? SZUKASZ FILMÓW O KONKRETNEJ TEMATYCE? Załóż temat w TYM DZIALE

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Wielki podryw
Autor Wiadomość
yrek 
Tyler Durden

Wysłany: 2007-01-05, 22:34   Wielki podryw

Wielki podryw
Komedia romantyczna, Kryminał

Fabuła:
Max i jej córka Page (Jennifer Love Hewitt) tworzą niesamowity duet oszustek. Max bez najmniejszych skrupułów podrywa bogatych facetów i wychodzi za nich za mąż. I równie szybko rozwodzi sie z nimi , oczywiście zabierając połowę ich majątku. Page dzielnie asystuje matce we wszystkich intrygach; przecież nie ma nic wzłego w wykorzystywaniu mężczyzn..zwłaszcza bogatych! Ale sytuację nieubłagalnie zmieniają sie wtedy, gdy Page zakochuje sie w barmanie (Jason Lee)...
(zrodlo filmweb.pl)

Opinia:
Własnie skonczylem go ogladac. Wrazenia? Mily, przyjemny, miejscami smieszny. Swietna Jennifer Love Hewitt dodaje temu filmu duzy +. Zachecila mnie do niego wysoka ocena na filmwebie - 8.39/10 na 1254 glosy. Ja lekko zanize moja ocena to 8 tak wiec polecam :)
Ostatnio zmieniony przez yrek 2007-01-12, 23:31, w całości zmieniany 6 razy  

skiszony 
Indiana Jones

Imię: Filip
Wysłany: 2007-01-05, 22:39   
   Opis: zaprawdę powiadam wam...

w sumie to taka sobie komedia romantyczna, nic więcej. ani zaskakująca, ani innowacyjna, ani nic 8-) największy plus to oczywiście J. Love-Hewitt :D i to niekoniecznie za to, że jest dobrą aktorką (bo nie jest :P ) ;)
więcej niż 5, w porywach 6/10 nie dam.
top 10 1)Pulp fiction 2)Oldboy 3)Matrix 4)Scarface 5)Fight club 6)25. godzina 7)Sin city 8)Gangi Nowego Jorku 9)Adaptacja 10)Być jak John Malkovich 10)Zakochany bez pamięci 10)Ojciec chrzestny itd. :P

susan 
Vincent Vega

Wysłany: 2007-01-06, 11:40   

bardzo zabawny i przyjemy film,widzialam go pare razy i z checia wracam do niego jesli ktorys z naszych telewizyjnych progamow puszcza go,
"Kolobuszka,da,da,da" :-D

Aquariia 
Tyler Durden

Imię: Monika
Wysłany: 2007-01-06, 23:01   

Całkiem fajny jak na komedię romantyczną. Dobrze dobrali obsadę. Mnie najbardziej podobał się Ray Liotta, ale Sigourney Weaver też bardzo dobrze odegrała swoją rolę. Po za tym jakiś specjalnych walorów w filmie nie było. Ale moge powiedzieć, że fajnie się ogląda.

skiszony 
Indiana Jones

Imię: Filip
Wysłany: 2007-01-07, 11:15   
   Opis: zaprawdę powiadam wam...

a no właśnie, zapomniałem o Rayu, świetnym jak zwykle :D role cwaniaczków zdecydowanie są w sam raz dla niego.
ale oceny filmu to nie podciąga :P
top 10 1)Pulp fiction 2)Oldboy 3)Matrix 4)Scarface 5)Fight club 6)25. godzina 7)Sin city 8)Gangi Nowego Jorku 9)Adaptacja 10)Być jak John Malkovich 10)Zakochany bez pamięci 10)Ojciec chrzestny itd. :P

Mela0607 
Agent Smith

Imię: Sabina
Wysłany: 2007-02-13, 19:09   

Typowa komedia romantyczna, ale w końcu dzięki temu filmowi mogłam zobaczyć Weaver bardziej romantyczniejszym i zabawniejszym filmie, a nie tylko wspominałam ją z przygód z Obcym :P

PannaMigotka 
Forrest Gump

Imię: Marta
Wysłany: 2007-03-16, 16:58   

A jak dla mnie to film jest suuuuuper:) Super sztuczki na facetów;P Oglądałam wielokotnie i nigdy mi się nie znudzi :D

blue berry 
Tyler Durden

Imię: Dominika
Wysłany: 2007-03-16, 19:48   
   Opis: After all, tomorrow is a new day.

Ciepła komedia romantyczna, kiedy nie chcemy wymagającego filmu. Obraz na rozluźnienie :)

Odpowiedz do tematu