Fabuła:
Max i jej córka Page (Jennifer Love Hewitt) tworzą niesamowity duet oszustek. Max bez najmniejszych skrupułów podrywa bogatych facetów i wychodzi za nich za mąż. I równie szybko rozwodzi sie z nimi , oczywiście zabierając połowę ich majątku. Page dzielnie asystuje matce we wszystkich intrygach; przecież nie ma nic wzłego w wykorzystywaniu mężczyzn..zwłaszcza bogatych! Ale sytuację nieubłagalnie zmieniają sie wtedy, gdy Page zakochuje sie w barmanie (Jason Lee)...
(zrodlo filmweb.pl)
Opinia:
Własnie skonczylem go ogladac. Wrazenia? Mily, przyjemny, miejscami smieszny. Swietna Jennifer Love Hewitt dodaje temu filmu duzy +. Zachecila mnie do niego wysoka ocena na filmwebie - 8.39/10 na 1254 glosy. Ja lekko zanize moja ocena to 8 tak wiec polecam
w sumie to taka sobie komedia romantyczna, nic więcej. ani zaskakująca, ani innowacyjna, ani nic największy plus to oczywiście J. Love-Hewitt i to niekoniecznie za to, że jest dobrą aktorką (bo nie jest )
więcej niż 5, w porywach 6/10 nie dam.
_________________ top 10 1)Pulp fiction 2)Oldboy 3)Matrix 4)Scarface 5)Fight club 6)25. godzina 7)Sin city 8)Gangi Nowego Jorku 9)Adaptacja 10)Być jak John Malkovich 10)Zakochany bez pamięci 10)Ojciec chrzestny itd.
bardzo zabawny i przyjemy film,widzialam go pare razy i z checia wracam do niego jesli ktorys z naszych telewizyjnych progamow puszcza go,
"Kolobuszka,da,da,da"
Imię: Monika
Wysłany: 2007-01-06, 23:01
Całkiem fajny jak na komedię romantyczną. Dobrze dobrali obsadę. Mnie najbardziej podobał się Ray Liotta, ale Sigourney Weaver też bardzo dobrze odegrała swoją rolę. Po za tym jakiś specjalnych walorów w filmie nie było. Ale moge powiedzieć, że fajnie się ogląda.
a no właśnie, zapomniałem o Rayu, świetnym jak zwykle role cwaniaczków zdecydowanie są w sam raz dla niego.
ale oceny filmu to nie podciąga
_________________ top 10 1)Pulp fiction 2)Oldboy 3)Matrix 4)Scarface 5)Fight club 6)25. godzina 7)Sin city 8)Gangi Nowego Jorku 9)Adaptacja 10)Być jak John Malkovich 10)Zakochany bez pamięci 10)Ojciec chrzestny itd.
Typowa komedia romantyczna, ale w końcu dzięki temu filmowi mogłam zobaczyć Weaver bardziej romantyczniejszym i zabawniejszym filmie, a nie tylko wspominałam ją z przygód z Obcym