Forum Filmowe, Recenzje filmów, Lost: Zagubieni | U nas nie znajdziesz pirackich kopii filmów - ZERO DOWNLOADU, TYLKO DYSKUSJE!

FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Mapa forum | RSS | Zaproś
Rejestracja | Zaloguj
 Ogłoszenie 
Podążaj za Filmowo.net na portalach społecznościowych! Poprzez nie informujemy o nowych artykułach i aktualnościach:

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Ryan Gosling
Autor Wiadomość
Guskas 
Terminator

Imię: Agnieszka
Wysłany: 2007-05-11, 19:40   Ryan Gosling

Ryan jest zdecydowanie moim ulubionym aktorem. Jest młody i utalentowany i nie jest kolejną komercyjną gwiazdą wywołującą skandale. W młodości wygrał spośrod miliona dzieci casting do Klubu Myszki Micki. Później były rle w różnych filmach, najlepsze z nich to moim zdaniem "Pamiętnikl", "Fanatyk", oraz "Zostań". Jest jednym z najbardziej utalentowanych aktorów młodego pokolenia i mam nadzieję, że zobaczymy go jeszcze w niejednym filmie, gdyż ma dopiero 27 lat :)
Ostatnio zmieniony przez Guskas 2007-05-11, 22:54, w całości zmieniany 1 raz  

Mela0607 
Agent Smith

Imię: Sabina
Wysłany: 2007-05-11, 22:53   

Na razie nie widziałam żadnego filmu z tym gosciem, gdyby nie to, że jest chłopakiem, albo był (już sama nie wiem) Rachel McAdams to nawet nie wiedziałabym, że taki chłopak istnieje :P Chciałabym bardzo zobaczyć film "Pamiętnik", ponieważ wiele osób zachwyca się tym filmem i mówią, że zagrał tam najlepiej, ale moze mi bedzie w końcu dane zobaczyć przynajmniej jeden film z tym aktorem to później się wypowiem na temat jego gry :)

Guskas 
Terminator

Wysłany: 2007-05-11, 22:55   

Polecam jak najbardziej, ale mi sie osobiście najbardziej podobał w fanatyku, ale jestem subiektywna, bo to mój ulubiony film, także... W sumei możesz obejrzeć oby dwa, nic się nie stanie, zawsze będziesz bogatsza o dwa filmy :)

ble 
Tyler Durden

Wysłany: 2007-06-13, 21:04   

Lubię go, chociaż praktycznie w każdym filmie gra tak samo. Może jescze niewystarczająco rozwinął swoje umiejętności, a może po prostu to jest właśnie ich szczyt. Niemniej i tak podkreślam, że go lubię. Najlepsze filmy: 'Fanatyk', 'Zostań' i 'Pamiętnik', chociaż ten to chyba przez sentymenty... ;)

B... 
Indiana Jones

Wysłany: 2007-11-28, 16:16   

w fanatyku był po prostu genialny-jakby stworzony do tej roli ;-)

Mela0607 
Agent Smith

Imię: Sabina
Wysłany: 2008-04-09, 16:45   

Jeszcze nie dawno pisałam o tym, że kolesia w żadnym filmie nie widziałam, a teraz jest już inaczej i nawet zaliczyłam go do ulubionych dzięki takim filmom jak "Fanatyk", gdzie był znakomity - jest to jego najlepsza rola jaką miałam przyjemność zobaczyć, ale mam nadzieję, że nie jest ostatnią. Kolejny film to "Słaby punkt", gdzie również mi się spodobał, a myślałam, że u boku Hopkins'a będzie ciężko, a wypadł nawet lepiej niż sam Anthony... Później "Śmiertelna wyliczanka" - niby nic, a jednak coś w nim jest no i upragniony przeze mnie "Pamiętnik", który mi się bardzo podobał, a Ryan z Rachel świetnie się dopełniali, oby było więcej takich ról, chociaż wolałabym go zobaczyć w roli podobnej do tej z "Słabego punktu" czy też "Fanatyka". Jak dla mnie najlepszy aktor młodego pokolenia, a tuż za nim mogłabym usadowić Ben'a Foster'a.

Odpowiedz do tematu