Imię: Michał
Wysłany: 2007-03-19, 16:17
Opis: Co mnie żywi także mnie niszczy
iskierka napisał/a:
jest to forum na toplistach?
Raczej nie, przynajmniej ja nie dodawałem. Po wpisaniu frazy 'toplista filmowo.net' jakoś nic takiego się nie wyświetla, więc jedyna prawdopodobna opcja to google
_________________ "Widziałem ślimaka pełznącego po krawędzi brzytwy. To mój sen, mój koszmar: brnie, pełźnie i nie ginie"
Na to forum trafiłem w najbardziej banalny sposób jaki się dało, czyli przez odnośnik na stronie głównej. Strona mi się spodobała, więc postanowiłem na forum się zarejestrować.
_________________ Top 10 filmów: 1) Pulp Fiction 2) Ojciec Chrzestny 3) Fight Club 4) Requiem dla snu 5) Chłopcy z Ferajny 6) Taksówkarz 7) Matrix 8) Truman Show 9) Leon Zawodowiec 10) Zakochany bez pamięci
Ja sobie siedzę przed komputerem i piszę opis na forum Kinowo, a tu nagle wyskakuje mi PM od Dusqmada. To sobie myślę: "Masz wakacje, masz w cholerę wolnego czasu, zarejestruj się, zacznij pisać i się przyzwyczajaj". I powiem, że bardzo mi się tu podoba.
Imię: Abberline
Wysłany: 2008-03-04, 12:35
Jak tu cichutko ostatnio... aż strach się odezwać, ale pewnie każdy kto tu się zawieruszy tak myśli, więc spróbuję przełamać tę złą passę, a nuż...
Trafiłam tu poniekąd z Serwisu Filmowo, bo polecono mi artykuł w nim zamieszczony (bardzo dobry ). Z serwisu do Forum już tylko krok. Zawsze szukam miejsc, w którym można porozmawiać o kinie na trochę wyzzym poziomie niż na FW. Przyznam, że w tym forum ujęła mnie osoba Admina - czyli zaangażowanie i profesjonalne podejście do tematu u Dusqmada. Pomyślałam "sama nie zrobiłabym tego lepiej" i oto jestem i czytam od paru dni... i tylko z coraz większym żalem odkrywam, że Forum ma swój "złoty wiek" za sobą i - co gorsze, bo z doświadczenia wiem, ze na dobrym forum dobre okresy powracają falami - Dusqmad stracił do niego serce...
Mam nadzieję, że - mimo wszystko - najlepsze jeszcze przed Wami (Nami?). Postaram się mieć w tym swój udział
_________________ The theatre is my drug and my illness is so far advanced
that my physic must be of the highest quality.
Ja ostatnio mam jakąś manię na fora ;D Szukam, rejestruję się, piszę.
Więc jak tu trafiłam? Google: "forum filmowe".
Wynik wyszukiwania: (pozycja druga) "Forum Filmowe::Filmowo::Filmy".
Myśl: "Ciekawe forum...Zarejestrujmy się."
I jestem;]
W ogóle to witam wszystkich. Jeśli chodzi o mnie, to najpierw trafiłem na samą stronę filmowo, kiedy jeszcze forum nie istniało. Napisałem tam kilka recenzji. Potem pojawiło się forum, ale z leksza je olałem. No i dzisiaj pojawiam się na nim znowu. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Hej!
Ja znalazłam się na tym forum, ponieważ widziałam jak moja koleżanka na nim pisze!
A że lubię a nawet uwielbiam oglądać filmy - zarejestrowałam się
Wysłany: 2008-08-31, 16:54
Opis: "Nie muszę patrzeć, żeby widzieć"
google wskazało mi tu drogę i to wczoraj
_________________ -Kaskader Mike.
-Kaskader Mike to twoje imiê?
-Zapytaj, kogo chcesz.
-Hej, Warren. Kto to?
-Kaskader Mike.
-A kim, do cholery, jest Kaskader Mike?
-Jest kaskaderem.
Wysłany: 2009-06-19, 20:14
Opis: If you're interested in time travel, meet me last Thursday."
Cześć! Ja trafiłam tu zupełnym przypadkiem, szukając czegoś innego. Google postanowiło jednak wziąść sprawy we własne ręce i tak natrafiłam na Was. Jakiś czas temu postanowiłam rozejrzeć się na jakimś dobrym filmowym forum, ale potem, jak to czasem bywa, zupełnie wylecialo mi to z głowy, a tu proszę!
Wysłany: 2009-06-21, 19:38
Opis: If you're interested in time travel, meet me last Thursday."
Mam nadzieję, że to chwilowa niedyspozycja, bo z chęcią porozmawiałabym o filmach, dowiedziała się tego i owego i wymieniła opinie Tak czy inaczej, będę tu zaglądać.
Mnie doprowadziło tu to samo, co pewnie wielu innych - chęć poznania tytułu filmu, który oglądałem x lat temu. W sumie wciąż czekam na odpowiedź, ale pomyślałem, że nie ma co się ograniczać i wygląda na to, że zostanę tu dłużej;)