Forum Filmowe, Recenzje filmów, Lost: Zagubieni | U nas nie znajdziesz pirackich kopii filmów - ZERO DOWNLOADU, TYLKO DYSKUSJE!

FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Mapa forum | RSS | Zaproś
Rejestracja | Zaloguj
 Ogłoszenie 
Podążaj za Filmowo.net na portalach społecznościowych! Poprzez nie informujemy o nowych artykułach i aktualnościach:

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Gdzie serce twoje
Autor Wiadomość
yrek 
Tyler Durden

Wysłany: 2007-02-09, 12:03   Gdzie serce twoje

Gdzie serce Twoje
Dramat, Romans, Komedia

Reżyseria: Matt Williams
Scenariusz: Babaloo Mandel

Natalie Portman: Novalee Nation
James Frain: Forney Hall
Joan Cusack: Ruth Meyers

Novalee w wieku 5 lat zostaje "sierota". Jako nastolatka w ciazy wyjezdza wraz z chlopakiem szukac domu i wlasnego kata. Gdy zatrzymuja sie pod marketem w celu skorzystania z WC chlopak ze strachu przed odpowiedzialnoscia ucieka. Co zorbi Novalee sama w nieznanym miejscu czy bedzie potrafila zaufac kidykolwiek mezczyznie?

Film przecietny. Spodziewalem sie jednak czegos wiecej. Natalie Portman bardzo dobrze zagrala swoja role. Jedyne co mi nie pasowalo to troche nie potrzebne watki poboczne. Ogolnie 6/10

kala 
Forrest Gump

Imię: Kalina
Wysłany: 2007-05-23, 22:10   

spoko film chodź go dawno oglądałam

skiszony 
Indiana Jones

Imię: Filip
Wysłany: 2007-05-30, 09:30   
   Opis: zaprawdę powiadam wam...

oglądałem kiedyś w TV, niezły jak na obyczaj :P no i Natalie Portman, oczywiście główny atut. obejrzeć można, jak ktoś lubi takie historie to tym bardziej ;)
top 10 1)Pulp fiction 2)Oldboy 3)Matrix 4)Scarface 5)Fight club 6)25. godzina 7)Sin city 8)Gangi Nowego Jorku 9)Adaptacja 10)Być jak John Malkovich 10)Zakochany bez pamięci 10)Ojciec chrzestny itd. :P

blue berry 
Tyler Durden

Imię: Dominika
Wysłany: 2007-05-30, 12:14   
   Opis: After all, tomorrow is a new day.

Jak dla mnie przeciętny. Obejrzałam tylko ze względu na Natalie Portman (po której spodziewałam się więcej) i ciekawie zapowiadającą sie historię na autentycznych faktach. Opowieść nawet, nawet... I tak mam niskie oczekiwania wobec filmów obyczajowych, a tu nie było aż tak źle :D

Odpowiedz do tematu