W piątek z Dziennikiem PEŚ nowa wersja Lolity z Jeremy'm Ironsem zamiast Jamesa Masona-cena ok. 6 PLN. Z kolei wraz z GW Cotton Club-cena także około 6-7 PLN.
Imię: Jakub
Nazwisko: Stach
Wiek: 22 Dołączył: 01 Sie 2006 Posty: 250 Skąd: Wieliczka
Wysłany: 2007-10-10, 06:16
Żebyś miła się oco przyczepiać ;] a tak na poważnie to po to, że wrzucamy tutaj tylko te filmy, które ktoś poleca godne uwagi, godne zobaczenia. A na tej stronce masz wszystko w jedną kupę zebraną i skąd mogę wiedzieć, że jak kupie dany film to nie bedzie szajsem?
_________________ "Nikt nie ma dostatecznie dobrej pamięci, aby kłamać zawsze z powodzeniem."
wrzucamy tutaj tylko te filmy, które ktoś poleca godne uwagi, godne zobaczenia. A na tej stronce masz wszystko w jedną kupę zebraną i skąd mogę wiedzieć, że jak kupie dany film to nie bedzie szajsem?
Sorry, ale to nie argument Po pierwsze, tutejsi użytkownicy mogą wiele wartościowych tytułów pominąć, co sie na pewno często zdarza.
Po drugie, skąd masz pewność, że wypisane tutaj filmy są godne uwagi, a nie okażą się szajsem?
Imię: Jakub
Nazwisko: Stach
Wiek: 22 Dołączył: 01 Sie 2006 Posty: 250 Skąd: Wieliczka
Wysłany: 2007-10-11, 14:34
Ale kto powiedział, że to co ktoś podał muszę odrazu wybrać?? Zostaje mi polecony tytuł przez użytkownika ja go sprawdzam czy takowy film mnie interesuje i wtedy sprawdzam i mniej roboty i wogóle duża szansa, że trafię na genialny film
_________________ "Nikt nie ma dostatecznie dobrej pamięci, aby kłamać zawsze z powodzeniem."
Wysłany: 2007-10-18, 21:41
Opis: "W ciągu całego życia człowiek nie tyle jest, ile stwarza siebie."
Od jutra w Dzienniku rusza seria filmów Quentina Tarantino. Na pewno każdy słyszał jego nazwisko, ale filmografie wymienić będzie pewnie niektórym ciężko, więc w ramach odrabiania zaległości jutro gnajcie do kiosku... Na pierwszy ogień: Sin City (ciekawe co na to Rodriguez?), a za tydzien Jackie Brown. Myślę że można się jeszcze spodziewać Kill Billów, Pulp Fiction, może Reservoir Dogs...
_________________ Ostatnio obejrzane (po raz pierwszy): 1.Schindler List - 9/10 2. Wyspa Tajemnic - 9/10 3. Prawo Zemsty - 7/10 4. Gamer - 6/10 5. P.S. Kocham Cię - 8/10
Wysłany: 2007-10-22, 11:45
Opis: "W ciągu całego życia człowiek nie tyle jest, ile stwarza siebie."
A niech będzie to najgorszy, postrzępiony dziadowski kartonik, ważna jest zawartość czyli oryginalna płyta z filmem... A za 5-10pln trudno wymagać więcej. Zawsze można za to samo zapłacić 50 pln jeśli ktoś ma ochotę, ja nie mam....
_________________ Ostatnio obejrzane (po raz pierwszy): 1.Schindler List - 9/10 2. Wyspa Tajemnic - 9/10 3. Prawo Zemsty - 7/10 4. Gamer - 6/10 5. P.S. Kocham Cię - 8/10
11.01- GW- Ucieczka z Nowego Jorku
11.01-Dziennik PEŚ-Komora
Poza tym do najnowszego wydania Filmu dołączona jest Śmierć i dziewczyna Polańskiego. Czy mi się wydaje, czy Film planuje zrobić niejako kolekcję Romana (niedawno była Tess)?