Forum Filmowe, Recenzje filmów, Lost: Zagubieni | U nas nie znajdziesz pirackich kopii filmów - ZERO DOWNLOADU, TYLKO DYSKUSJE!

FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Mapa forum | RSS | Zaproś
Rejestracja | Zaloguj
 Ogłoszenie 
Podążaj za Filmowo.net na portalach społecznościowych! Poprzez nie informujemy o nowych artykułach i aktualnościach:

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Dexter
Autor Wiadomość
B... 
Indiana Jones

Wysłany: 2009-08-30, 20:43   

oglądał już ktoś może ten odcinek z "przecieku", tj 1 odc 4 sezonu? Bo od chyba tygodnia krąży w sieci a ja dopiero dziś wpadłam na jego trop :roll:
Jeśli ktoś widział proszę o relację :->

setin 
Jack Sparrow

Wysłany: 2010-02-12, 16:52   

A dla mnie Dexter to jeden z ulubionych seriali. Pierwszy sezon był świetny. Faktycznie drugi mógł osłabić pozytywne odczucia, bo były i słabsze momenty. Niemniej końcówki serii zawsze pozostawiały znak zapytania. Mnie najbardziej jednak denerwowało to długie oczekiwanie na kolejny sezon. Ku mojemu zadowoleniu 4 sezon pojawił się w nserialach i właśnie jestem po zakończeniu serii. Cała seria jest bardzo dobra, choć część fanów zarzucało wplątanie niepotrzebnego wątku romansu. Nieważne, dla mnie czwórka jest najlepsza i na dokładkę z porządnym zakończeniem.

Dusqmad 
Administrator

Imię: Michał
Wysłany: 2010-02-12, 20:01   
   Opis: Co mnie żywi także mnie niszczy

Ja jestem zaskoczony 4 sezonem. Trójka mnie wynudziła, o czym pisałem wyżej. Natomiast ostatni sezon jest tak dobry jak dwa pierwsze. Zakończenie sponiewierało konkretnie. Słyszymy monolog Dextera, wydaje się, że wszystko ładnie się skończyło, a tu NIESPODZIANKA. Najlepsza końcówka jak dotąd! Czekam z niecierpliwością na kolejną serię. Jak zwykle, w przypadku "Dextera" od września.

jaxcromwell 
Vincent Vega

Wysłany: 2010-03-27, 19:47   

1 sezon naprawdę świetny. Powiem świeżości, fajnie zagrany, no po prostu kawał dobrego serialu. Ale dalej już tylko gorzej. Na szczęście moje modły zostały wysłuchane i UWAGA SPOILER Rita została zamordowana! Jeszcze tylko niech cieżarówka rozjedzie mu dzieciaki i może będziemy mieli starego Dexa!:)

Cate13 
Agent Smith

Wysłany: 2010-09-26, 22:04   

Dawno mnie nie było na forum i widzę, że trochę się pozmieniało ale ciesze się, że forum dalej działa i nadal możemy się wymieniać poglądami na temat seriali i filmów, zwłaszcza z "długodystansowcami" :D
No ale ponieważ jestem w temacie o jednym z moich ulubionych jankeskich seriali ;)
chciałam przypomnieć, że już dziś startuje 5-ta seria i jutro będzie go można obejrzeć :)
Po tak zaskakującym i dramatycznym zakończeniu poprzedniej czekam z niecierpliwością na to, co scenarzyści wymyślą tym razem i czym nas zaszokują ;)

Dla zainteresowanych:
Dexter sezon 5ty Artykuł

...See the path cut by the moon, For you to walk on, See the waves on distant shores... :P

Dusqmad 
Administrator

Imię: Michał
Wysłany: 2010-09-29, 20:45   
   Opis: Co mnie żywi także mnie niszczy

A wie ktoś może o tym, czy 5 sezon ma być ostatnim?

Niewiele czytam na temat serialu, ale natknąłem się na na takie stwierdzenie.

Cate13 
Agent Smith

Wysłany: 2010-09-30, 15:42   

Nic o tym nie wiem. Szkoda by było takiego serialu ale w końcu żaden serial nie trwa w nieskończoność więc jakby mieli go dobrze zakończyć to pogodziłabym się z tym faktem ;)
Jak się natknę na taką informację to dam znać :)

...See the path cut by the moon, For you to walk on, See the waves on distant shores... :P

k4tey 
Forrest Gump

Wysłany: 2011-11-04, 15:09   

Oglądam Dextera i wydaje mi się, że jego twórcom skończyły się pomysły.

Odpowiedz do tematu