Środa, 22.05, TVP2 Godzilla kontra król Ghidorah-w sam raz na odprężenie, a dla fanów specyficznego SF pozycja obowiązkowa.
[ Dodano: 2007-09-28, 19:30 ]
Z całego tygodnia najbardziej polecam Licencję na zabijanie w niedzielę na TVP2 o 21.00. Raz, bo to dobry film; dwa, bo to jeden zmoich ulubionych filmów o Jamesie Bondzie. Gwarantuję dobrą zabawę.
Dziś, tj. w piątek polecam Ronina na TVP1 o 21.20. Rzecz dla fanów dobrej akcji i Roberta DeNiro i Jeana Reno.
W sobotę miłośnicy Sly'a Stallone'a niech oglądają Dopaść Cartera na Czwórce o 20.00-reamke brytyjskiego krymianłu, ze Stalowym zamist Michaela Caine'a;
We wtroek seans obowiązkowy-Telefon (Polsat, 21.00)-najlepszy thriller ostatnich lat;
Na wszystkich kanałach festiwal filmów z Umą Thurman. W środę np. na TVN o 22.30 Zapłata z muzą Tarantino jako piękną panią doktor, pomagającą Benowi Affleckowi ocali jego życie i świat.
TVP2 skończyła emisję Bondów... ale TVP1 robi fanom niespodziankę i pokazuje dziś o 20.20 Johnny'ego Englisha, zdecydowanie najzabawniejszą parodię przygód agenmta 007. Licencję na zabijanie ma tutsj Rowan Atkinson, zatem jest na co popatrzeć...
Natomiast o 23.35 Jedynka puszcza film bardziej serio i bardziej krwawy-Rambo 2 z Sly'em Stallonem w jego najlepszej roli.
W niedzielę na TVN7 o godzinie 20.10 Wejście smoka-nawet jeśli już wiecie, że deska nie oddaje ciosów, obejrzyjcie!
We wtorek AleKino! o 20.00 pokazę Szósty zmysł-Znacie? znamy! To sobie obejrzyjcie!
A na koniec tygodnia-TVN-czwartek, godzina 21.40 Gliniarz z Beverly Hills 2-dwa razy śmieszniej, dwa razy więcej akcji i zabawy. Axel, is that you?
"Nowożeńcy" Środa Polsat 21.oo
Ogladałem dobrą chwilę temu jak jeszcze młody bylem:P Wspominam pozytywnie. Jak na komedię romantyczną wypada ponadprzeciętnie. Zachęcam młode nastolatki i nastolatków
Ech... spóźniłam się jeśli chodzi o film "Cztery pokoje", ponieważ wczoraj znów był w TV, a jednak jest wart polecenia szczególnie fanom Tarantino i Rodriguez'a
A dzisiaj na TVP2 - 21:00 Bez twarzy z Nicolas'em Cage - skoro się do niego przekonałam to też powinnam co nie co nadrobić filmów, gdzie wystąpił
A zaś jutro na Polsacie o godz. 21.00 poleci "Niezniszczalny" z Willis'em - nie widziałam, ale postaram sie zobaczyc
Christian Bale i Willem Dafoe w filmie "American Psycho" dzisiaj na TVP1 o godz. 23.50
lub
Vin Diesel w filmie "Pitch Black" dzisiaj na TVN o godz. 23.50
Ja wybieram to pierwsze, ponieważ "Pitch Black" widziałam (chociaż z drugiej strony mogłabym sobie go odświeżyć no i znów nacieszyć oczęta oglądając Diesel'a), ale nie widziałam filmu z Christian'em, więc będę musiała się tych widoków odpuścić...
Imię: Michał
Wysłany: 2007-12-01, 19:52
Opis: Co mnie żywi także mnie niszczy
TVP2 - 22:00 "Tombstone" - o fabule nie czytałem, ale Kurt Russel jako szeryf zobowiązuje mnie do oglądnięcia. Heh, ostatnio western oglądałem jakoś ponad rok temu...
_________________ "Widziałem ślimaka pełznącego po krawędzi brzytwy. To mój sen, mój koszmar: brnie, pełźnie i nie ginie"
Poniedziałek, Wtorek 21.00 'Titanic' film hm... zapewne kontrowersyjny, wzbudzający skrajne emocje, znany wszystkim Ale mimo wszystko trzeba o nim wspomnieć
_________________ "Życie - najbardziej zdumiewająca bajka"
TVN, 17.05 Pieniądze to nie wszystko-Machulski, Kondrat i Celińska
TV4, 20.00 Dirty Dancing-"Hungry Eyes..."
TVP1, 20.20 Pretty Woman-księżniczka Vivienne...
Zaś na Nowy Rok(barani skok ):
Polsat, 8.15 Ballad o Daltonach-"Bang Bang Lucky Luke"
TVP2, 15.50 Dwa miliony dolarów napiwku-Bridget Fonda jako dobry klin
Polsat, 20.00 Książę w Nowym Jorku-Eddie Murphy ze złotej ery
TVN, 21:55 Władza absolutna-Clint Eastwood
Piątek:
TV4 21:00 - pierwsze 2 odcinki drugiego sezonu "24 godzin".
_________________ Top 10 filmów: 1) Pulp Fiction 2) Ojciec Chrzestny 3) Fight Club 4) Requiem dla snu 5) Chłopcy z Ferajny 6) Taksówkarz 7) Matrix 8) Truman Show 9) Leon Zawodowiec 10) Zakochany bez pamięci