Imię: Michał
Wysłany: 2007-05-04, 11:24 Style Opis: Co mnie żywi także mnie niszczy
Od kilku dni można wybrać każdy styl pod warunkiem, że jest to TescoGray. Jeśli chcecie, by pojawiły się inne to piszcie w tym temacie. Odpowiednia ilość głosów może mnie zmotywować do wgrania i zmodyfikowania jednego lub dwóch, na które będzie największe zapotrzebowanie.
Zapraszam do głosowania!
_________________ "Widziałem ślimaka pełznącego po krawędzi brzytwy. To mój sen, mój koszmar: brnie, pełźnie i nie ginie"
Wysłany: 2007-06-28, 21:55
Opis: Is mocking bird my lullabies?
Próbuję od kilku miesięcy przekonać się do tego TeskoGreya i za cholerę mi się to nie udaje. On jest okropny. Błagam o zainstalowanie NoseBleed, nawet jeżeli miałby być beż żadnych modyfikacji.
Wysłany: 2007-06-29, 18:17
Opis: Co mnie żywi także mnie niszczy
Oj, macie problemy egzystencjonalne . Dobra, nie ma sprawy - mam trochę czasu, więc nie widzę problemu w doinstalowaniu jeszcze jakiegoś stylu. Pasowałoby tylko wybrać taką alternatywę, którą poprze większe grono osób. Mogę się zgodzić na dwa, zainstaluje w nich modyfikację, tylko pasuje coś wybrać.
_________________ "Widziałem ślimaka pełznącego po krawędzi brzytwy. To mój sen, mój koszmar: brnie, pełźnie i nie ginie"
Imię: Robert
Nazwisko: Horszczaruk
Wiek: 22 Dołączył: 03 Sie 2006 Posty: 706 Skąd: z Kosmosu
Wysłany: 2007-06-29, 18:25
Jak dla mnie najlepsza byłaby modyfikacja występująca już wcześniej. Nie pamiętam nazwy, ale była dosyć podobna do obecnej, ale z domieszką czerwonego. Tamta była najlepsza.
Wysłany: 2007-06-30, 14:10
Opis: Chcesz poczuć, że żyjesz? Zabij się. J>K
Wolałabym żeby kolory byly jakieś bardziej wyraziste, niekoniecznie musi to być czarny od razu i fajnie by bylo móc przeglądać forum w jakimś fimowym stylu: Piratow z Karaibów, władcy pierścieni czy może jakiegoś anmie.
Imię: Jakub
Nazwisko: Stach
Wiek: 22 Dołączył: 01 Sie 2006 Posty: 250 Skąd: Wieliczka
Wysłany: 2007-06-30, 18:13
Mnie się ten styl podoba mam go od początku zdąrzyłem się do niego przyzwyczaić i nie potrzebuję żadnych zmian i głupio tylko, że właśnie do phpbb by Przemo nie ma takich styli jak wspominała Ktoś bo ciekawiej by wyglądało forum od czasu do czasu
_________________ "Nikt nie ma dostatecznie dobrej pamięci, aby kłamać zawsze z powodzeniem."
Wysłany: 2007-06-30, 21:56
Ktoś napisał/a:
To jakie w takim razie są?
style.vplus.pl - najlepsza strona ze stylami do phpBB by Przemo. W najgorszym razie można jeszcze wpisać w google "Style do phpBB by Przemo", ale tam mają największy zasób.
BlackDog napisał/a:
Ale ja chcę NoseBleed, tak jak na forum AM
A NB2 tak jak było kiedyś?
Mi nosebleed się nie podoba - wszystko za jasne, tabela aż zlewa się z białym tłem. Bardziej prymitywne, niż domyślny subSilver...
Wysłany: 2007-06-30, 22:11
Dawniej na style.vplus.pl było forum. Teraz widzę, że zostało zlikwidowane i tylko garstkę stylów wrzucono na stronkę. Szkoda, wybór naprawdę się zmniejszył.