Imię: Michał
Wysłany: 2006-09-13, 18:46 Dedykacje Opis: Co mnie żywi także mnie niszczy
W tym temacie możecie zadedykować komuś swojego posta. Najlepiej jeśli będą to jakieś okrągłe liczby 100, 300, 1000 itp Taki wątek miałem założyć przy swoim setnym, ale wtedy tak się rozpisywałem, że zdałem sobie sprawę, że za późno na wprowadzenie zamiaru w czyn gdy już przekroczyłem o co najmniej 10 tą magiczną liczbę
200 post dla wszystkich, którzy najaktywniej wspierają forum - w szczególności dla BlackDoga, Issy, Gabriel i Rubenosa
_________________ "Widziałem ślimaka pełznącego po krawędzi brzytwy. To mój sen, mój koszmar: brnie, pełźnie i nie ginie"
Wysłany: 2006-11-28, 22:22
Opis: Co mnie żywi także mnie niszczy
I tak oto dobiłem posta numer 300 - dedykuję go... Doprawdy nie wiem... Najlepiej będzie jeśli zadedykuję go samemu sobie bym nadal z uporem pokonywał wszystkie bariery liczbowe
_________________ "Widziałem ślimaka pełznącego po krawędzi brzytwy. To mój sen, mój koszmar: brnie, pełźnie i nie ginie"
Imię: Iza
Wysłany: 2006-12-26, 14:18
Opis: Zagoniły się w szaleństwie myśli złożone, marzenia bezsenne.
Mój setny post pragnę zadedykować Dusqmadowi, Rubenosowi, Gabriel, Kirkowi i BlackDogowi. Za to, że lubię czytać wasze posty i miałam możliwość pogadać z wami na gg albo szołcie.
Wysłany: 2007-02-04, 19:19
400 post zadedykowany zostaje takim personom jak Azgaroth, yrek, susan, Miodzio i Scourge33 - jedynym 'świeżym' użytkownikom, którzy przekraczają granicę kilku postów i stopniowo dołączają się do grona aktywnych userów (czyt. elity ).
Wysłany: 2007-03-18, 15:32
500 post dla kolejnych nowych nadziei tego forum: Solara (starego znajomego z AM Książek, fajnie że do nas dołączyłeś ), KeniG, blue berry, Ocky - zostańcie z nami jak najdłużej!
Wysłany: 2007-05-08, 19:26
600 post! Jeszcze 353 i pobiję swój życiowy rekord
Niniejszy post dedykuję wszystkim redaktorom (w tym nowemu nabytkowi Marcinowi Grinerowi, który już niedługo u nas zadebiutuje): piszcie nadal tak dobrze i wytrwale oraz nie malujcie w Paincie na fioletowo mojej aparycji gdy jesteście zmuszeni długo czekać na publikacje tekstów
100 post dedykuję dziesiątce osób najaktywniejszych na forum z największą ilością postów, czyli Dusqmadowi, BlackDogowi, Rubenosowi, Meli0607, Issie, Gabriel, skiszonemu, Aquarii, Ocky i Azgarothowi. Może kiedyś też do Was dołączę.
_________________ Top 10 filmów: 1) Pulp Fiction 2) Ojciec Chrzestny 3) Fight Club 4) Requiem dla snu 5) Chłopcy z Ferajny 6) Taksówkarz 7) Matrix 8) Truman Show 9) Leon Zawodowiec 10) Zakochany bez pamięci
Wysłany: 2007-05-22, 13:26
Opis: After all, tomorrow is a new day.
Mój 155 post dedykuję wszystkim dwudziestkom, a w szczególności mojej kochanej Bu, która całą siebie wkłada w zajęcia z dzieciakami i dzisiaj przestaje być nastolatką
Wysłany: 2007-06-30, 22:06
800 post dla MGaździckiego; nowego użytkownika, który sporo swojej działalności wplótł tu w ostatnich dniach, a do tego jest interesującym dyskutantem piszącym takie wypowiedzi, do których trudno coś dodać. Tak trzymaj i zostań z nami dłużej!