Imię: Michał
Wysłany: 2006-08-02, 06:05 Diablo 2 Opis: Co mnie żywi także mnie niszczy
Jakie macie wrazenia po obcowaniu z Diablo 2?
Gra mająca już kilka latek do dziś nie ma sobie równych w gatunku cRPG. Ma ona tylko jedną wadę - jeśli już zacznie się grać to trudno skończyć! Przez to już nie pamiętam ile dni chodziłem zupełnie niewyspany. Było, minęło. Po roku ostrego grania i przejściu Lord of Destruction nieustannie czekam na trzecią część. Było sporo plotek, zapowiedzi, ale na razie nie zanosi się na szybką premierę. Szkoda, Blizzard już przez kilka zapomina o dalszym eksploatowaniu tej serii.
Ostatnio bierze mnie na powrót do gry - patrząc na te nowe tytuły zaczynam się cofać, ale coś miałem problem z wgraniem starych save'ów. Wiem już jak to rozwiązać, niemniej za sprawą lenistwa nie jest mi do tego śpieszno
_________________ "Widziałem ślimaka pełznącego po krawędzi brzytwy. To mój sen, mój koszmar: brnie, pełźnie i nie ginie"
Imię: Michał
Wysłany: 2006-08-08, 10:50
Mam wraz z dodatkiem
I gdy mam wolny czas to najczęściej albo pogrywam na Battle Necie albo single
Jak dla mnie zadna nowa gra nie pobije tej.. za żadna skarby.
mam gralem moze nieduzo ale jakos gra mnie znudzila. spodziewalem sie wiecej ale poprzeejsciu calej kampanii 3 razy gra nie ma zawiele do zaoferowania wole wrocic do gothica choc nieposiada multiplayer jest imo duzo bardziej ciekawsza pozycja, co i tak niezminia faktu ze szukam jakiegos pozadnego mmo ;]
ja Diablo 2 + LoD przeszedłem razy 5 bodajże: raz czarodziejką, raz druidem, raz nekromantą i dwa razy zabójczynią. i chętnie znowu bym zagrał
_________________ top 10 1)Pulp fiction 2)Oldboy 3)Matrix 4)Scarface 5)Fight club 6)25. godzina 7)Sin city 8)Gangi Nowego Jorku 9)Adaptacja 10)Być jak John Malkovich 10)Zakochany bez pamięci 10)Ojciec chrzestny itd.