Imię: Michał
Wysłany: 2006-08-02, 05:54 Avatary i podpisy Opis: Co mnie żywi także mnie niszczy
W tym temacie możecie coś wspomnieć o swoich avatarach i podpisach. O tym co przedstawiają, skąd pochodzą i dlaczego macie do nich sentyment.
W podpisie oprócz zachęcającego linka mam łacińską sentencję 'Co mnie żywi także mnie niszczy'. Współczesny świat (ja również) zna ten tekst z tatuaża umiejscowionego na brzychu Angeliny Jolie.
Jedna z najlepszych grafik Josepha Vargo - w gotyku ten artysta nie ma sobie równych.
Zresztą zobaczcie sami klikając tu .
Pisząc o avatarach umieśćcie w treści posta omawiany obrazek, aby potomni wiedzieli o co chodzi .
_________________ "Widziałem ślimaka pełznącego po krawędzi brzytwy. To mój sen, mój koszmar: brnie, pełźnie i nie ginie"
Wiek: 20 Dołączyła: 03 Sie 2006 Posty: 53 Skąd: Ze tamtąd! :D
Wysłany: 2006-08-03, 13:24
Avek
to nikt inny, jak Angelina Jolie czyli mój idol
A podpis "SHIT HAPPENS" wyrwałam z filmu "Forest Gump"
Natomiast drugi podpis to cytat z jakiegoś forum
Myśle nad zmianą ava, ale nie wiem
_________________ SHIT HAPPENS xD
"Prawdziwego przyjaciela poznasz po tym, że wbije Ci nóż od przodu"
Necron [Usunięty]
Wysłany: 2006-08-03, 13:49
Avek:
Kiedyś znalazłam go przez przypadek...
Na innych forach określa mój stosunek wobec innych .
Choć nie zawsze. Mogłabym zmienić ava, bo mam go już praktycznie długo i na każdym forum, ale mi sie podoba i żaden inny go nie pzebije
A podpisu nie mam... jak widać, nie mam specjalnie żadnego pomysłu...
Avek i sig to komplet z ryska, którego kiedyś dawno znalazłam w necie ;]
Obydwie rzeczy własnorecznie robione i przerabiane. Sygnaturka traci na urodzie, wieksza prezentuje sie o niebo lepiej, można zobaczyc ją tutaj http://img53.imageshack.u...ivilosigrr4.jpg
Orzeł, ponieważ orły namiętnie kocham, sa piekne, dumne i potężne. Odzwierciedlają wszystko to, czym chce kiedys byc (rzecz jasna oprócz opierzonego ciała i kosci pneumatycznych)
Zestawy będe zmieniac raczej często, to juz ostrzegam ;]
A tekst w podpisie, którego z kolei nie zmieniam nigdy, to fragment rozmowy mojej i mojego ojca. Było to dość dawno, ale na zawsze zapadło mi w pamięć. Słowa te właściwie sa moim mottem życiowym ;]
podpis, taki mało orginalny, userbar "Keira Knightley Fan", chciałam sobie jeszcze wstawić "LotR Fan" i "Liverpool FC Fan", ale nie dało rady
no i do tego dość znana sentencja Paulo Coelho
Imię: Iza
Wysłany: 2006-08-04, 12:03
Opis: Zagoniły się w szaleństwie myśli złożone, marzenia bezsenne.
Na moim avatarze jest Tori Amos, którą bardzo, bardzo lubię. Znalazłam go na stronce jej poświęconej, a w wyborze pomogła mi Iwa. Zapewne będę ustawiała tylko z nią, bo zostało tam wiele innych, uroczych avów.
W podpisie mam link do mojego forum, na które serdecznie zapraszam
Ostatnio zmieniony przez Issa 2006-08-13, 11:48, w całości zmieniany 2 razy
Imię: Robert
Nazwisko: Horszczaruk
Wiek: 22 Dołączył: 03 Sie 2006 Posty: 706 Skąd: z Kosmosu
Wysłany: 2006-08-05, 00:32
Hmm mój avek przedstawia Aurona- postać z Final Fantasy X. W grę nie grałem i raczej się nie zapowiada abym wkrótce zagrał Ale avek fajnie się prezentuje i z tego co widziałem i czytałem o tej postaci to jest ona raczej spokojna i opanowana, ale jak trzeba to potrafi pokazać na co ją stać... Czyli to co lubię...
Imię: Michał
Wysłany: 2006-08-11, 12:55
Mam taki avatar, bo jakoś mnie urzekł w swoim wyrazie . Korzystam z niego niemalże na wszystkich forach. Z resztą jest to koncepcja, która mówi o wielu ludziach. Ów mężczyzna stojąc na deszczu płacze. Jest to w formie maskowania się w społeczeństwie, o ludziach, którzy skrywają ból wewnątrz siebie, a jak już go ukazują to go nie widać, gdyż okazuje się czymś normalnym. W tym przypadku krople deszczu maskują łzy, gdyż wyglądają tak samo. Mam nawet do dzisiaj pomysł w głowie, by napisać opowiadanie, tuż scenariusz, który będzie zawierał taką scenę. Pracuję nad tym, lecz czasami inwencji brak
W podpisie znajduje się cytat z niesamowitego filmu Kim Ku-Duka "Pusty Dom". Nie będę go tłumaczył. Proponuj, by każdy zobaczył ten film, to będzie miał o danym cytacie własne zdanie.
Ja tez zmieniłam Jak widać na avatarku, jest gejsza, obrazek znalazłam przypadkiem na deviantarcie, i postanowiłam sobie zrobić z niego ava, bo właśnie skończyłam "Wyznania Gejszy" i jestem ta książką zauroczona
Elanor napisał/a:
]jak znam zycie to jak zmienia avatar to na inny, ale także z Keirą
Wiek: 20 Dołączyła: 03 Sie 2006 Posty: 53 Skąd: Ze tamtąd! :D
Wysłany: 2006-08-20, 12:42
Zmiana ava nastąpiła z powodu wielkiej nuuuudy
I tak będzie co jakiś czas, więc się nie przyzwyczajać Prawdopodobnie będzie na zmianę Angelina Jolie i avatar obecny.
A znaczy on tyle co nic To po prostu czarny jednorożec. Bardzo lubię różne takie stworki