http://www.scoutwalker.com/ - kamasutra w wykonaniu maszyn kroczących. Mogę Was zapewnić, że nie ma bardziej pomysłowej strony z humorem związanym z "Gwiezdnymi Wojnami"
Imię: Marek
Wysłany: 2007-03-26, 21:12
To jest hit tego roku na internecie na tej stronie możecie oglądać dojrzewający ser http://www.cheddarvision.tv/ wszystko jest na żywo i naprawdę kamera jest caly czas na niego skierowana o czym świadczy to że ser zmienim kolor i z okazji różnych świąt "na przykałd walentynki" są koło sera stawiane różne "gadżety" - Niesamowieta sprawa i niezwykle zabwna rzecz - Ser Dojrzewający On - Line
Imię: Michał
Wysłany: 2007-05-29, 18:28
Opis: Co mnie żywi także mnie niszczy
Guskas napisał/a:
Autentyczne listy polskich nastolatek do gazety (poprostu żenada)
E tam... Ciekawe:
"Kochana Kasiu! Ostatnio współżyłam z moim chłopakiem bez odpowiedniego zabezpieczenia. Teraz (po 4 miesiącach od tego zdarzenia) zauważyłam małego guza pod kolanem. Czy może to być ciąża poza maciczna??!! Proszę pomóż !"
[ Dodano: 2007-05-29, 18:29 ]
Swoją drogą wydaje mi się, że wiekszość tych listów to podpucha. Kiedyś czytałem o zachodzeniu w ciążę przez pocałunek...
_________________ "Widziałem ślimaka pełznącego po krawędzi brzytwy. To mój sen, mój koszmar: brnie, pełźnie i nie ginie"
Imię: Iza
Wysłany: 2007-05-29, 21:40
Opis: Zagoniły się w szaleństwie myśli złożone, marzenia bezsenne.
Hehehe, nie no, ten guzek mnie powalił. Wolę nie wchodzić na tę stronę, bo tylko się zdołuję. Czasami przeglądam te gazetki w sklepie i zastanawiam się czy sami wymyślają te listy czy żyją sobie takie nieuświadomione istotki. Niektóre pytania są naprawdę... śmieszne. No i ciągle kręcą się koło jednego. Żeby chociaż coś ciekawszego napisali.
Imię: Agnieszka
Wysłany: 2007-05-31, 22:14
Myślę, że wiekszośc może być na podpuche, ale znając "zdolności" niektórych aparatek, to bnie byłabym taka pewna, skoro u nas w 6 klasie dziewczyna napisałana kartkówce z przyrody, ze zaba rozmnaża sie z żabą za pomoca pocałunku i była swiecie przekonana, ze tak jest, no to... ;|
_________________ "Wolność inspiracji i wolność twórczości to pierwsza zasada sztuki"
Imię: Robert
Nazwisko: Horszczaruk
Wysłany: 2007-06-22, 23:27
Polecam wszystkim stronkę polskiej artystki Katarzyny Kariny Chmiel "Kasiopei", która lubuje się zwłaszcza w grafikach Tolkienowskich. Jej prace są na naprawdę wysokim poziomie, z resztą moja obecna tapetka to jedna z jej prac.
Imię: Jakub
Nazwisko: Stach
Wiek: 21 Dołączył: 01 Sie 2006 Posty: 250 Skąd: Wieliczka
Wysłany: 2007-07-06, 19:00
Bardzo fajny filmik utrzymany w dorbym klimacie muzka jest świetnie dobrana a i fabuła całkiem całkiem nie podobało mi się gdzieś tak w połowie filmu przez chwilę jak ta kamera tak skakała bo oczopląsu szło dostać ale rozumiem, że to ucieczka była i dlatego zostało to zasotsowane czekam na więcej takich filmów
_________________ "Nikt nie ma dostatecznie dobrej pamięci, aby kłamać zawsze z powodzeniem."
Imię: Michał
Wysłany: 2007-07-06, 19:10
Opis: Co mnie żywi także mnie niszczy
No, fajnie się Wam udało to zrobić: dobrze podłożony dźwięk, soundtrack idealnie dobrany Szkoda tylko, że niewiele humoru związanego z zombiakiem. Po oglądnięciu "Bad Taste" można było filmik pod tym względem urozmaicić
_________________ "Widziałem ślimaka pełznącego po krawędzi brzytwy. To mój sen, mój koszmar: brnie, pełźnie i nie ginie"
I bardzo udany. Ścieżka dźwiękowa jest dobrana świetnie, jak to już powiedzieli przedmówcy. Chociaż na spontana, to fabuła jest i powiem ci, że byłam zaciekawiona od początku do końca. Bać się nie bałam, bo rozśmieszałeś mnie, machając rękami i zataczając się. Muszę o to zapytać: rozkraczałeś się celowo? Bo widzisz, nie obraź się, ale wyglądało to tak, jakbyś miał pampersa czy coś Ogólnie jest dobrze i chciałabym zobaczyć kolejne twoje filmiki.
Pozdrawiam;)