Moja ulubiona aktorka zaraz po Rachel
Na poczatku jakoś ją nie trawiłam tzn. gdzieś ze 2 lub 3 lata temu, ale dzięki blogowi o niej zaczęłam ją co raz bardziej lubić i zaczęłam z nią oglądać co raz więcej filmów mimo iż jej mocną stroną to komedie, ale i tak chętnie zobaczę ją w filmie "Premonition" jest to thriller, który muszę zobaczyć, ciekawa fabuła i ta tajemniczość... Mile wspominam "Miasto gniewu" mimo iż nie zagrała tam bardzo ważnej roli, ale dała z siebie wszystko mimo tych zaledwie paru scenkach
Ostatnio zmieniony przez Mela0607 2007-06-29, 18:27, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Robert
Nazwisko: Horszczaruk
Wiek: 22 Dołączył: 03 Sie 2006 Posty: 706 Skąd: z Kosmosu
Wysłany: 2007-02-10, 23:48
Czemuś kojarzy mi się z kaczką. A pisząc to mam dziwne uczucie deja vu. Niezbyt za nią przepadam. Nie odpowiada mi jej uroda, ani większość filmów w jakich grała. Kojarzy mi się z produkcjami typu "Miss agent" czy "Speed". Raczej nie grała w zbyt wielu ambitnych filmach.
Imię: Agnieszka
Wysłany: 2007-05-10, 21:05
Widziałam ją w paru filmach, dobrze gra, ale jakoś za nią nie przepadam, sama nie wiem dlaczego, ale jak widzę, że leci film z jej udziałem, to zaraz sięgam po pilota, żeby przełączyć
_________________ "Wolność inspiracji i wolność twórczości to pierwsza zasada sztuki"
_________________ top 10 1)Pulp fiction 2)Oldboy 3)Matrix 4)Scarface 5)Fight club 6)25. godzina 7)Sin city 8)Gangi Nowego Jorku 9)Adaptacja 10)Być jak John Malkovich 10)Zakochany bez pamięci 10)Ojciec chrzestny itd.