Imię: Michał
Wysłany: 2006-08-01, 12:31 Najładniejsze aktorki Opis: Co mnie żywi także mnie niszczy
Podczas oglądania filmów z pewnością w oko wpadło Wam kilka ślicznych aktorek. A gdybyście musieli wybrać najlepsze z nich to na które padłby wybór?
Oto moja trójca przenajpiękniejsza:
Jessica Alba
Elisha Cuthbert
Lindsay Lohan
Kierując się litością dla tych, którzy mają wolniejsze łaczą i tych, którzy nie lubią za dużo przewijać proszę abyście umieszczali obrazki na http://www.imageshack.us i wklejali linki podpisane jako 'Thumbnail for forums (1)'. Z góry dziękuję.
_________________ "Widziałem ślimaka pełznącego po krawędzi brzytwy. To mój sen, mój koszmar: brnie, pełźnie i nie ginie"
Wiek: 20 Dołączyła: 03 Sie 2006 Posty: 53 Skąd: Ze tamtąd! :D
Wysłany: 2006-08-03, 10:48
Jestem dziewczyną, ale też wyrażę swoje zdanie. Moim idolem jest Angelina Jolie. Jak dla mnie jest ona ideałem
I tak od 4 lat zbieram o niej wszystkie materiały, fotki i filmy z nią i nie mogę przestać. Macie na to jakiś sposób??
_________________ SHIT HAPPENS xD
"Prawdziwego przyjaciela poznasz po tym, że wbije Ci nóż od przodu"
Necron [Usunięty]
Wysłany: 2006-08-03, 10:56
Lindsay? No cóż...
A może tak Hilary Duff?
Nie wyraże sie tu może o urodzie, ale graniem w filmach.. i moim zdaniem Hilary jest lepsza od Lindsay.
A co do Angeliny zgodze sie z przedmówczynią
Dziwi mnie osobiście, że nikt nie potrafi wskazać żadnej ładnej polskiej aktorki.....
Nie jestem fanem serialów dla gospodyń domowych, ale.....
w 2006 roku króluje Kasia C.
_________________ "Błogosławieni. którzy nie widzieli, a uwidzieli"
Imię: Michał
Wysłany: 2006-08-12, 14:19
Opis: Co mnie żywi także mnie niszczy
Ta pani ma u mnie wysokie noty za "Vanilla Sky". W tym filmie oprócz urody miała w sobie niesamowite pokłady uroku - sam uśmiech, spojrzenie... Dotąd bardziej podobała mi się Cameron Diaz, ale Penelope pokazała jak urodę można nadrobić wdziękiem - fajna rola.
_________________ "Widziałem ślimaka pełznącego po krawędzi brzytwy. To mój sen, mój koszmar: brnie, pełźnie i nie ginie"