Forum Filmowe, Recenzje filmów, Lost: Zagubieni | U nas nie znajdziesz pirackich kopii filmów - ZERO DOWNLOADU, TYLKO DYSKUSJE!

FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Mapa forum | RSS | Zaproś
Rejestracja | Zaloguj
 Ogłoszenie 
Podążaj za Filmowo.net na portalach społecznościowych! Poprzez nie informujemy o nowych artykułach i aktualnościach:

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Ostatnio byłem
Autor Wiadomość
BlackDog 
Tyler Durden

Imię: Mateusz
Wysłany: 2006-08-12, 18:36   Ostatnio byłem
   Opis: Is mocking bird my lullabies?

Ściągam ten temat z pewnego forum, którego jakoś nie mam zamiaru tutaj reklamować. Piszcie tutaj o Waszych podróżach i wrażeniach z nich.

Ja dzisiaj byłem na Jarmarku Dominikańskim w Gdańsku (nareszcie), ludzi dużo, niepotrzebnych rzeczy dużo, ale znalazłem sobie płytę Sigur Rosa i to za 25 zł, podczas gdy w empikach nie można jej nawet dostać :D Ogólnie to tam dla mnie za ciasno było, ale z moją koordynacją ruchową poruszanie się nie jest, aż tak wielkim problemem.

kacperski 
Mad Max

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 2006-08-12, 21:09   

A ja ostatnio byłem na imprezce: Drinki, koledzy a panienek to z 3 GB było! :ble: :509:

A tak na serio, to nie przedadam za takimi "eskapadami". Wg mnie najlepszy rynek w Polsce jest w Krakowie! :D

BlackDog 
Tyler Durden

Imię: Mateusz
Wysłany: 2006-08-12, 21:46   
   Opis: Is mocking bird my lullabies?

Ten z Krakowa mi się nie podoba, naprawdę bardziej upodobałem sobie ten gdański, ale taka jest wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba :P

Hukaa 
Mad Max

Wysłany: 2006-08-12, 21:48   

Niedawno byłam w Wiśle. Bardzo śliczna miejscowość położona w naprawdę fajnej okolicy. Szczerze powiem, że pogoda nie sprzyjała chodzeniu po górach tzn. było za gorąco. Ale kilku szczytów odmówić sobie nie mogłam. Zwykle jednak chodziłam na rynek, który utkwił mi w pamięci przez piękną fontanne i salon gier komputerowych :mrgreen: Spotkałam mnóstwo znajomych, ale że imprezek nie lubię, zwykle siedziałam na łące oglądając gwiazdy... I tak przecudnie minęły mi 3 tygodnie. Polecam Wisłę ;-)

"Prawdziwego przyjaciela poznasz po tym, że wbije Ci nóż od przodu" :D

Miguel 
Terminator

Imię: Michał
Wysłany: 2006-08-13, 22:08   

Czy ja wiem. Wisła nie jest aż tak fascynująca. Z resztą, wyjazd nawet na najgorsze zad**** lub na najdalszy zakamarek na Ziemi może być niesamowity jeśli tylko ma się odpowiednio dobre towarzystwo.

Ostatnio to ja byłem u siebie w mieście :-P ..ale pod koniec sierpnia wyjeżdżam na kilka dni. Może być ciekawie..

Gabriel 
Indiana Jones

Wysłany: 2006-08-15, 15:38   

Kocham Kraków 8-) najlepiej wypoczywam w górach. Ostatnio byłam w lesie na grzybach (nie znalazłam nic :/ ) a neibawem jadę na festiwal w Jarocinie..żabi skok mam i trochę reggae w zyciu nie zaszkodzi :622:

gloggy 
Vincent Vega

Wysłany: 2006-10-21, 09:52   

Oj tak, Kraków rządzi :) . Jak byłem w nim ostatnio, czyli jakiś miesiąc temu, rynek był na wpół czynny. Oby jego nowe oblicze przypadło do mojego chorego gustu :P . A z tych czasów najwspółcześniejszych, ostatnio byłem w szpitalu, po jakże piękny gips na nogę. Cool i szatańsko 8-)

Gabriel 
Indiana Jones

Wysłany: 2006-10-21, 12:18   

Gips jest naprawde troo :-D Nie miałąm nigdy..i chwała :-P

gloggy 
Vincent Vega

Wysłany: 2006-10-21, 18:23   

Mam gips przez sport. Ale bardziej martwi mnie fakt, że mogę nie jechać na MP w Fifie 2007. Pal licho z jakimś durnym materiałem :P

Aquariia 
Tyler Durden

Imię: Monika
Wysłany: 2006-10-23, 21:50   

Ja właśnie wróciłam z 3 dniowego pobytu w Krakowie. Też uważam, że to miasto jest super. Hehe kupiłam sobie sweterek i nie tylko. :D Chociaż w sobote najchętniej teleportowałabym się do domu ale to tylko dlatego, że miałam temperature. :(

Rubenos 
Darth Vader

Imię: Robert
Nazwisko: Horszczaruk
Wysłany: 2006-10-30, 21:43   

A ja ostatnio coraz częściej odwiedzam pewien popularny okoliczny pub, albo w ramach relaksu międzylekcyjnego (raczej rzadko), albo polekcyjnego (to już częściej :D )

Gabriel 
Indiana Jones

Wysłany: 2006-12-03, 16:55   

Ostatnio byłam w barze i spotkałam tam gościa, który jest wujkiem nowego wokalisty Dżemu :-D Fakt..wolałam Ryśka, ale miło było tak pogadać z kimś kto ma obecnie wtyki w tejże cudnej kapeli :-) W ogóle światowa rodzinka z nich. Jego córka śpiewa w tues petrus (tak sie to pisze? :-P ) a on jest archeologiem i podróżuje po świecie od 7 lat :-) Nie uwierzyułabym gdyby nie pokazał mi zdjąć.. Całkiem przyjemny wypad :-)

Issa 
Tyler Durden

Imię: Iza
Wysłany: 2007-08-18, 22:05   
   Opis: Zagoniły się w szaleństwie myśli złożone, marzenia bezsenne.

Ostatnio wybrałam się z siostrą i jej chłopakiem nad San przepływający przez moją miejscowość. Spacer był długi, przyjemny, relaksujący i dobrze wpływający na organizm po obiedzie. Odbyła się tam również sesja zdjęciowa.
Szkoda tylko, że nie wybiorę się tam z przyjaciółką. Okolica jest wyludniona i bałybyśmy się tak daleko wybierać - niewiadomo kogo mogłybyśmy spotkać po drodze.

albin 
Forrest Gump

Wysłany: 2008-03-30, 11:03   

ostatnia wyprawa- Wilno i szczerze moim zdaniem nie warto :(

Odpowiedz do tematu