Forum Filmowe, Recenzje filmów, Lost: Zagubieni | U nas nie znajdziesz pirackich kopii filmów - ZERO DOWNLOADU, TYLKO DYSKUSJE!

FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Mapa forum | RSS | Zaproś
Rejestracja | Zaloguj
 Ogłoszenie 
Podążaj za Filmowo.net na portalach społecznościowych! Poprzez nie informujemy o nowych artykułach i aktualnościach:

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Jennifer Aniston
Autor Wiadomość
KhAn 
Indiana Jones

Imię: Jakub
Nazwisko: Stach
Wysłany: 2007-02-11, 13:58   Jennifer Aniston

Jennifer Aniston urodziła się 11 lutego 1969 w Oaks w Kalifornii. Jako dziecko przez rok mieszkała w Grecji ze swoją rodziną. Gdy miała 9 lat jej rodzice rozwiedli się. Pierwsze kroki aktorskie stawiała mając 11 lat, gdy rozpoczęła nauke w szkole Rudolfa Steinera. Zagrała w takich serialach jak: "Molloy". "Ferris Bueller", "Herman's Head" i "The, Edge". Przełom nastąpił jednak dopiero w 1994 roku, po serialu "Friends Like These". Po sukcesie "Friends" stała się sławna i zaczęła częściej występować w filmach. Jennifer zagrała od tego czasu w wielu kinowych produkcjach, takich jak "Sztuka zrywania", "Z ust do ust" czy "Mąż idealny".
Uważam, że słusznie otrzymała Oscara za najlepsza aktorkę w serialu "Friends". Pokazała na co ją stać jak również to, że sukces można osiagnąć nawet grając w serialu 8-) 8-)

http://www.nextranet.pl?pid=9944.

http://www.nexto.pl/?p=12033

http://s4.metaldamage.onet.pl/c.php?uid=162805

http://www.centrumreklamy...php?refid=58646

Gabriel 
Indiana Jones

Wysłany: 2007-02-11, 17:32   

Tej pani w filmach podziękujemy :-D chociaż w "Friends" faktycznie grała moją ulubioną postać (jak już oglądałam;-) ) i idealnie jej sie to udawało :-)

Mela0607 
Agent Smith

Imię: Sabina
Wysłany: 2007-02-11, 17:59   

Mi się jedynie podobała w "Przyjacielach", ponieważ w żadnym filmie mnie nie zafascynowała swoimi rolami, wszędzie jes taka sama: denna, nudna, normalna, moze niekiedy zabawna, ale to już jest oklepane... To dotyczny się filmów bo tak ogólnie to ją lubię :)

Rubenos 
Darth Vader

Imię: Robert
Nazwisko: Horszczaruk
Wysłany: 2007-02-11, 19:03   

Aktoreczka głównie rozpoznawana z tego, że jest byłą żoną Pitta i z roli w "przyjacielach". Jej zdecydowana większość filmów to romansidła, które odrazu skreślają ją u mnie z listy lubianych aktorów. :D Chociaż trzeba przyznać, że ładna jest. :)

Aquariia 
Tyler Durden

Imię: Monika
Wysłany: 2007-02-11, 20:55   

Chyba mam podobne zdanie. W Friends ok, ale w innych filmach nie. Jej role nie są zapadające w pamięć. Jeden film jaki mniej więcej pamiętam to Mąż Idealny, ale to nic innego jak zwykłe romansidło.

Mela0607 
Agent Smith

Imię: Sabina
Wysłany: 2007-02-12, 08:24   

Hmm... a może ktoś widział film "Wykolejony", gdzie zagrała z Clive Owen'em ? :) Może tam coś z siebie dała, bo ja niestety nie oglądałam, ale chętnie bym to zrobiła, dlatego, że występuje tam Clive Owen, a go bardzo lubię =)

skiszony 
Indiana Jones

Imię: Filip
Wysłany: 2007-02-12, 08:41   
   Opis: zaprawdę powiadam wam...

po pierwsze: przyjaciel -ciela; -ciele, -ciół, -ciołom, -ciółmi, -ciołach

po drugie: Jennifer Aniston jest ładna. ma fajny tyłek :P ale aktorka z niej średnia. chociaż w Przyjaciołach ;) mi się podobała bardzo. w Bruce Almighty także.
top 10 1)Pulp fiction 2)Oldboy 3)Matrix 4)Scarface 5)Fight club 6)25. godzina 7)Sin city 8)Gangi Nowego Jorku 9)Adaptacja 10)Być jak John Malkovich 10)Zakochany bez pamięci 10)Ojciec chrzestny itd. :P

ble 
Tyler Durden

Imię: Agnieszka
Wysłany: 2007-02-12, 16:37   

Taka miła babka, ale raczej niczym się nie wyróżnia

Scourge33 
Indiana Jones

Imię: Karol
Wysłany: 2007-02-28, 14:24   
   Opis: "W ciągu całego życia człowiek nie tyle jest, ile stwarza siebie."

Same seksistowskie komentarze, wstydźcie się! Czy ta aktoreczka poza wygładem nie ma naprawdę nic do zaoferowania? śmiem wątpić. Po prostu powinna skończyć z tymi romansidłami, boję się tylko że długo nie znajdzie się nikt kto zechciałby ją zaangażować do bardziej wymagających ról. A "Friends" i "Bruce Allmighty" sporo dobrego o jej talencie mówią...

Ocky 
Indiana Jones

Imię: Ania
Wysłany: 2007-02-28, 21:11   
   Opis: homo studentus

Scrouge, myslisz,ze w Friends zagrala dobra role,czy po prostu Rachel miala z nia osobiscie duzo wspolnego?

http://mow-mi-barbi.ownlog.com
http://zobaczysz.digart.pl

Scourge33 
Indiana Jones

Imię: Karol
Wysłany: 2007-03-01, 11:58   
   Opis: "W ciągu całego życia człowiek nie tyle jest, ile stwarza siebie."

A czy nie jest tak, że Jennifer stała się więźniem roli, którą przez tyle sezonów odgrywała we Friends?!

PannaMigotka 
Forrest Gump

Imię: Marta
Wysłany: 2007-03-16, 17:09   

Właśnie, dlaczego ona jest taka NORMALNA? Oglądając jej popisy na dużym ekranie czuję sie jakbym patrzyła na wybryki kumpeli z ławki. Umiejętności aktorskie marne- każdą scenę Jenny kwituje zgrabnym, nie powiem, ale zawsze tym samym, marszczeniem noska...

Solar 
Indiana Jones

Imię: Robert
Nazwisko: Szymczak
Wysłany: 2007-04-21, 14:27   

Nie wiem czemu, ale zawsze mam wrażenie, że ona w każdym filmie gra tę samą postać :) W "Przyjaciołach" jest świetna, na dużym ekranie już gorzej (chociaż scena w "Bruce Wszemogący", gdy główny bohater powiększył jej piersi była w porządku ;) Serio, to była jedyna scena z Aniston "nie-w-przyjaciołach" przy której się śmiałem :) ). Tak czy siak bardzo przeciętna aktoreczka, która wybiła się przy pomocy jednej roli.

Guskas 
Terminator

Imię: Agnieszka
Wysłany: 2007-05-10, 21:08   

Jennifer jest poprostu świetna w tym co robi. Potrafi rozbawić do łez, ale w sumie racja, że wybiła się przy pomocy jednej roli, bo nic poważniejszego raczej nie grała....

Pandek 
Terminator

Imię: Narcyza.
Wysłany: 2008-03-30, 17:35   

Według mnie to aktorka nie najwyższych lotów.A może po prostu źle wybiera filmy? No cóż, to głównie komedie romantyczne, w których właściwie trudno się wykazać.Z produkcji, które oglądałam i w których wystąpiła,żadna nie przypadła mi do gustu,no może "Wykolejony", ale to już tak naprawdę na siłę.We wszystkich innych powiewa nudą.Poza tym niczym się nie wyróżnia, to taka zwykła "dziewczyna z sąsiedztwa".Nie mogę powiedzieć, że nie sympatyczna, ale jak na aktorkę to jednak trochę za mało.

Gothic Lady 
Jack Sparrow

Imię: Agata
Wysłany: 2008-04-02, 15:40   

Solar napisał/a:
Nie wiem czemu, ale zawsze mam wrażenie, że ona w każdym filmie gra tę samą postać

Też tak mam :P Zawsze taka sama, wręcz nudna...
Szczerze mówiąc strasznie mnie boli ze gra tylko w takich romansidłach. ;/ Może by tak pokazała co potrafi? Mysle ze na wiecej ja stać...

Piotras003 
Vincent Vega

Imię: Piotr
Wysłany: 2008-05-25, 20:32   

Piekna z niej aktorka i bardzo dobrze gra w każdym filmie w którym zagra nic dodać nic ując świetna z niej aktorka ;-)

Dusqmad 
Administrator

Imię: Michał
Wysłany: 2010-01-28, 18:54   
   Opis: Co mnie żywi także mnie niszczy

Jak większość osób kojarzę ją przede wszystkim z "Przyjaciół". Rola bardzo fajna - to jej wydzieranie się, irytacja i fochy, ale to za mało by nazwać ją bardzo dobrą. Wizualnie zupełnie do mnie nie przemawia. Etykietkę piękności przyczepili jej pewnie w trakcie związku z Pittem. Ale na temat: Ma talent komediowy i tyle. Na nim bazuje i w innych gatunkach raczej jej nie widzę.

baranina 
Vincent Vega

Wysłany: 2011-09-28, 18:34   

Talent aktorski może i ma, ale nie wiem czemu wszyscy ją tak gloryfikują...

Odpowiedz do tematu